Muškarac iz Floride mislio da ga špijuniraju, obor
Vezano uz: Muškarac iz Floride mislio da ga špijuniraju, obor

Ja bih više volio da po defaultu ne dolaze iznad tvog zemljišta… i da dostava ne dolazi na tvoj prag ako nisi dao dozvolu.

@gpd pa to će onda biti klasika, "jednaki i jednakiji". Bogati će moći platiti geo ogradu, vjv. neće biti jeftino inače kad bi bilo jeftino i jednostavno mnogi bi postavili geo ogradu.
I onda će oko sirotinje i golja zujati dronovi a bogate će obilaziti u širokom luku .

I onda će oko sirotinje i golja zujati dronovi a bogate će obilaziti u širokom luku .
https://en.wikipedia.org/wiki/Geofence
da, vjv. postojati će pretplata. Ako želiš da ti dronovi ne zuje na posjedu. pretplati se na paket "no drone!", ili pošalji SMS poruku na broj 6666 sadržaja "NODRONE"

A otkuda ”Wallmartovim” djelatnicima pravo da testiraju dron prvo bez najave mještanima (pa kada ideš u renovaciju stana, prvo objaviš potencijalnim galamdžijama da smire strasti jer ..., a to će trajati od ... do ..., kraj priče), vjerojatno su oni imali ”radni nalog”, ali opet, tko je to blagoslovio, čitaj koji senior CEO ili tko god?!?!
U državi Nevada, na području ”Death Walley” postoji pravilo i protokol, kada test vozači raznih brandova idu u testnu vožnju, najave se Šerifima, koji znaju ako se vozač koji je najavio vožnju od 12.00 do najzadnje 14.15 ne javi drugom Šerifu da je stigao sigurno u njegov County, odmah se pokreće alarm i hitne službe i jednog i drugog Countya hitaju u pomoć! Ne postoji mogućnost da bi netko otišao bez prijave i najave testne vožnje!
U ovom slučaju je moje skromno subjektivno razmišljanje, puno previše nelogičnosti, neispravnosti, pomalo i bahatosti pojedinaca kada postupaju u svojim i inicijativama, a da nisu poduzeli prijeko potrebne predradnje i sigurnosne mjere u svim aspektima društvenog života, i apasolutno sam na strani revolveraša
!!!!!!

Eh, Florida man, srećom pao je u ruke pravde, nadam sa de ga je priveo najpoznatiji Florida man policajac.

Obožavam "Man from Florida" članke, meanwhile "Man from Grubishno Field":
Pijani razbijali čaše u kafiću pa si bocu razbio o glavu. Pao na okićen bor - Index.hr
Da, kao što sam rekao na drugoj temi , da se ovakve stvari ne događaju. Treba zakonski pravno to sredit.
Nismo na divljem zapadu.
A može se sredit,, tako da se u dronove ugrade geo ograde. i onda svatko ko ne želi da mu dron zuji kraj kuće. geo-ogradi svoju kuću.