Ges pon 16.12.2024 15:09
trolaslavonska kaže...

Koja je sifra djelatnosti za OnlyFans?

90.03 slobodni umjetnici

inače, jel ovi što tamburaju po trgovima i travajima isto moraju plaćati porez? Ili se to smatra donacijom? I može li se na onlyfans raditi putem donacija?

Ges pon 16.12.2024 18:25
Tincha kaže...
Eh da je OF postojao prije 15 god kad sam u osnovnoj curama slao sliku kur*a preko MMSa, džabe..

da te utješim: ne bi ništa zaradio jer najjeftinija stvar na svijetu je penis - ima ga u izobilju i stalno se nudi za džabe

KIKI3ooo pon 16.12.2024 19:53
Ges kaže...
Tincha kaže...
Eh da je OF postojao prije 15 god kad sam u osnovnoj curama slao sliku kur*a preko MMSa, džabe..

da te utješim: ne bi ništa zaradio jer najjeftinija stvar na svijetu je penis - ima ga u izobilju i stalno se nudi za džabe

Nije istina. One to vole.

ministar pon 16.12.2024 20:20
Gebirgs kaže...

Cool. Nije li jednostavnije registrirati jdoo u British Virgin otocju (pun intended), i trpati si dinje i kupus u otvore tax free?

Ako si vec odabrao to zanimanje na profesionalnoj orijentaciji.

ne, jer ako živiš ili imaš životne interese tu, moraš tu plaćati porez, bez obzira gdje ti je firma/obrt/nešto treće

gpd uto 17.12.2024 01:20

ne znam uopće na koju foru strane platforme (i izvan EU) smiju poslovati ovdje.

da je ovo uređena država, vlasnik platforme bi ili otvorio firmu u hrvatskoj da može poslovati, ili bi platforma bila zabranjena, iza vatrozida.

zašto? jer ako sutra bude neko njesra, koga ćeš kazneno gonit? "tajnovitog vlasnika na floridi"?

komedija.

viš kako su francuzi morali hapsit vlasnika telegrama, malo na razgovor, i odmah Telegram platforma sankcionira teroriste i pedofile...