nikonja sri 27.11.2024 14:45

Samo jedna riječ WAU jer ovakvu promjenu u usporedbi sa S24 i S23 ultrom je nevjerovatna (čitaj nema je)

Uglavnom izgleda da smartphone industrija iskreno nema više konkretnih ideja, jer zadnjih par generacija svih proizvođača su u biti samo nekakvi fejsliftovi u kojim su samo dodani novi CPU/GPU, malo bolja kamera.... i sve ostalo je više manje isto. Što je u konačnici dobro za konačne korisnike jer definitivno nema potrebe mjenjat smartfon svako godinu dvije, i bez imalo problema ga goniš 3-4 i više godina.

HCMAA sri 27.11.2024 16:59

nije baš...S25 ultra ima snapdragon elite koji je 30% jači cpu&gpu...UW bude senzor kao kod x5...dobro samsung je šupak...mogao je odmah staviti da sve tri dodatne imaju isti 50mpx senzor...kuvaju nas polako

mateo čet 28.11.2024 06:23

Pa kakvu konkretnu ideju bi trebali imati?
Pravokutan oblik, zaobljeni rubovi, botun na desnoj strani, kamere straga - tako mobitel treba izgledat i nema se tu šta novo izmišljat. Pitanje je jedino kojim marketinškim bulshitom će to uvaljivati korisnicima.
Dobro je što je tako, jer nemamo razloga mijenjati mob i plaćati sulude cifre koje proizvođači danas traže za te uređaje.
S10 i dalje služi svrsi, samo sam bateriju zamijenio prije 2 godine 😁

SimeKZ čet 28.11.2024 08:40
HCMAA kaže...

nije baš...S25 ultra ima snapdragon elite koji je 30% jači cpu&gpu...UW bude senzor kao kod x5...dobro samsung je šupak...mogao je odmah staviti da sve tri dodatne imaju isti 50mpx senzor...kuvaju nas polako

I tih 30% ti treba da bi brze natipkao whatsapp ili viber poruku? Kajnradimo 3D modeliranje na mobitelima?

Apachy čet 28.11.2024 08:49

To je napredak, tebi trebao ili ne.

Ako ti ne treba, kupiš mid range mobitel za 1/3 cijene i opet imaš vrhunski stroj za tipkanje poruka i slikanje ku*ca.

Mislim da je svima u interesu da flagship bude čim bolji i jači jer samim time i mid range postati bolji, odnosno dobivat će komponente ekvivalent prošlogodišnjeg flagshipa (osim kamere).

nikonja čet 28.11.2024 13:36

Sve to drži, ali nema više onog iščekivanja, sada kad vidim da su jabuka, samusung i slični izbacili novi fon nabrzake pogledam jeli samo fejslift ili ima nešto novo i vozi dalje. Ali tako je kako je.

Iskreno umjesto novog CPU-a i GPU-a ili AI-a bi radije da mi baterija traje 5 dana sa normalnim korištenjem.