Appleov ambiciozni 5-milimetarski iPhone Air
Vezano uz: Appleov ambiciozni 5-milimetarski iPhone Air

nema više mobitela ispod 150mm...bio u a1 i tamo držao iphone se iz 2022...milina a ima 138mm...inače stvarno je bitno jel lopata od mobitela ima 5...6...7...mm....bolje da je 140mm i manje i debel 10mm...nego 150mm i debel 5mm...ono držiš ga u ruci i palcom možeš doći do ruba(širina)
gledam s24 ultru i ono ta širina 0d 79 mm baš stvara nelagodu u ruci..a sa druge strane držim xiaomi 14 ultru koj je uža za 5 mm i već je ugođaj bolji
NHF kolega, očigledno imate vrlo malu rukicu !
Osobno imam i Samsunga S24 Ultra u original case, i sasvim dobro ga mogu držati u ruci, a imam i iPhone 16 Pro Max u nekom no name caseu, ma perffeto leži u ruci!
U svakom slučaju, uzeli ste ”krivi” mob za usporedbu, recimo Samsung S24+ dere u svakom pogledu Xiaomi 14 Ultra, da ne spominjem iPhone 16 Pro koji pak dere obadvojicu skupa kao od šale!

U trendu svega prevelikog, podržavam čim veći TV, ali moj osobni odabir je za mob da bude čim manji.... trenutno imam 13mini, i nadam se da bude me još dugo služio, i žalim za vremenima kad su mobiteli bili sub 6"... potpisujem za smanjivanje ekrana zajedno sa smanjivanjem debljine

moj je 150mm, dobro leži u manjoj ručici, ali volio bih da mi je veći i širi!
Širina mi bitna da što manje fulam tipkovnicu. Mrzim uske mobitele!

Jel zna netko da li kamere na mobitelima iz tehničkih razloga moraju stršati ili je to samo da bi se pokazalo "moj je veći" ? To pslagavanje kamera na poleđini je ostala jedina vidljiva razlika između proizvođača.
Još do iPhone 6 su kamera bile u kučištu, poleđine su bile lijepo ravne.
Mjeriti debljinu mobitela "bez kamera" je kao mjeriti moju debljinu bez trbuha.
nema više mobitela ispod 150mm...bio u a1 i tamo držao iphone se iz 2022...milina a ima 138mm...inače stvarno je bitno jel lopata od mobitela ima 5...6...7...mm....bolje da je 140mm i manje i debel 10mm...nego 150mm i debel 5mm...ono držiš ga u ruci i palcom možeš doći do ruba(širina)
gledam s24 ultru i ono ta širina 0d 79 mm baš stvara nelagodu u ruci..a sa druge strane držim xiaomi 14 ultru koj je uža za 5 mm i već je ugođaj bolji