kostolomac uto 26.11.2024 15:32

Prodavati nešto ilegalno putem tvrtke kao legalno je stvarno glupost neviđena, i nije čudo što su ih uhvatili....

Najbolje  rade oni koji na crno dilaju pakete, plaćanje u kešu, s minimalnim tragovima....

A ne ovi koji se razbahate pa bi htjeli 10k +  pretplatnika......

dado16 uto 26.11.2024 15:35
kostolomac kaže...

Prodavati nešto ilegalno putem tvrtke kao legalno je stvarno glupost neviđena, i nije čudo što su ih uhvatili....

Najbolje  rade oni koji na crno dilaju pakete, plaćanje u kešu, s minimalnim tragovima....

A ne ovi koji se razbahate pa bi htjeli 10k +  pretplatnika......

ili cisti paypal di nemaju uvid(tu i tamo povuce pare na račun, bez ogromnih iznosa) :)

ma to su ti hahari, jer sad ak pogledas po fejsu i raznim stranicama, ima preprodavatelja ak ne 500 kom, a sve cisti amateri, neznaju ni sta je iptvi i stream ali vuku pare :)

Ante uto 26.11.2024 16:00
dado16 kaže...

ili cisti paypal di nemaju uvid(tu i tamo povuce pare na račun, bez ogromnih iznosa) :)

Kak mislis da nemaju uvid u paypal? Imaju, samo jedan zahtjev vise. Nije mozda automatizmom, ali mogu ako zele ili imaju sumnju.

danko99 uto 26.11.2024 16:03
goran022 kaže...

nemaju pametnijeg posla

To im je posao ali...treba imat listu prijoriteta. 

Imamo daleko veče probleme od IP televizije i dečki na tehničkom.

S obzirom na vrlo visok postotak korupcije na najvišem nivou, oni kreču odostraga, od najmanjih riba u moru problema.

S obzirom na to, lako je zaključit da sa njima netko upravlja u pozadini.

dado16 uto 26.11.2024 16:17
Ante kaže...
dado16 kaže...

Kak mislis da nemaju uvid u paypal? Imaju, samo jedan zahtjev vise. Nije mozda automatizmom, ali mogu ako zele ili imaju sumnju.

pa nije im na izvolite ko tekuci...ipak moraju imat sumnju neku, a tekuci odma automatizirano vide prihod rashod itd

zvir12 uto 26.11.2024 19:21

Prije nekoliko godina na Aliexpresu sam za 15-ak dolara kupio IPTV listu sa preko 21 000 kanala. Kad sam vidio koliko ima programa, odustao sam od gledanja. Samo da prijeđem čitavu listu trbalo mi je 5 do 10 minuta.

U godinu dana koliko je lista trajala nism je koristio niti 10-ak puta.