NEW_MAN sri 20.11.2024 09:43

Jaguar bude propal kroz pet do sest godina. Sve te preseratorske firme tipa Jaguar, Porsche, Maserati budu propale u elektrifikaciji. Kinez napravi 100k jeftiniji auto koji je bolji u svakom pogledu, osim u naplati dodatne opreme gdi ovi natucu jos barem 50k.

Boris grozni sri 20.11.2024 09:50

Porsche ce propasti??😂😂😂😂😂😂
Najpozeljniji, najkvalitetniji, najsportski, najpopularniji, naj brend u svijetu automobilizma, trenutno nezaustavljiv bilo na ravnom ili zavojima, u svim sferama profesionalnog automobilizma su najbrojniji, najzastupljeniji, najvise ulažu itd itd.
Za ostale se slazem

dax-lax sri 20.11.2024 09:54

Ajde kaj si rekal za Jag i Maserati, ali Porš nema veze s tim poluraspadima. Debelo najkvalitetnije vozilo a imidž se uvijek plaćao. Ako ih usporedimo s Ferarijem, i dalje su švabe kvalietetom i tehnikalijama debelo ispred.

dax-lax čet 21.11.2024 11:39
Stric_Jura kaže...

po čemu je novi KIA logo gori od starog?

Zato jer ne piše kia nego KN. Bio je davno subredit na kojem hrpa ljudi pitala koji je to kn auto brand.

Neloša marketinška kombinacija. Ko zna, zna. ko ne zna, raspituje se.  Meni je znak ljepši nego prijašnji

Stric_Jura čet 21.11.2024 11:47
dax-lax kaže...
Stric_Jura kaže...

Zato jer ne piše kia nego KN. Bio je davno subredit na kojem hrpa ljudi pitala koji je to kn auto brand.

Neloša marketinška kombinacija. Ko zna, zna. ko ne zna, raspituje se.  Meni je znak ljepši nego prijašnji

KN nikako, nategnuto  K i obrnuto N, ali ak se gleda debljina crta jasno je da je to KIA, stilizirano, ali KIA

Indestructible čet 21.11.2024 14:45
Stric_Jura kaže...
dax-lax kaže...
Stric_Jura kaže...

KN nikako, nategnuto  K i obrnuto N, ali ak se gleda debljina crta jasno je da je to KIA, stilizirano, ali KIA

jest, kad si upoznat sa kijinim rebrandingom.

izadji na ulicu i upitaj obicno pucanstvo da procitaju pa ces vidjeti odgovore.