EU kaznila Metu s gotovo 800 milijuna eura zbog pr
Vezano uz: EU kaznila Metu s gotovo 800 milijuna eura zbog pr

Ja ti isporučim sa svojim os-om, svojom uslugom što želim, a tebi ak se ne sviđa izaberi drugo. Ili ne koristi moju uslugu.
Istina, ali može se to gledati i drugačije.
Ako ti ne pašu pravila moje kuće, nemoj ulaziti u nju.
Nek se Meta povuče s EU tržišta i riješen problem.

Od sada bi svaki proizvođač auta morao ponuditi koje gume da Vam stavi na auto, jer u protivnom Vam ga mora isporučiti na klocnama. Da mlatimudani u EU imaju kaj raditi. Ko i microsoft browsere. Ja ti isporučim sa svojim os-om, svojom uslugom što želim, a tebi ak se ne sviđa izaberi drugo. Ili ne koristi moju uslugu. Napravi bolje.
To vrijedi za vecinu, al kad su u pitanje firme koje drze monopol ili duopol onda su druga pravila u igri.
Kod automobila to neces vidjet jer je konkurencija jaka i ima je puno.
Ne treba dozvolit tim firmama da kontroliraju sve digitalno.

To vrijedi za vecinu, al kad su u pitanje firme koje drze monopol ili duopol onda su druga pravila u igri.
Kod automobila to neces vidjet jer je konkurencija jaka i ima je puno.
Ne treba dozvolit tim firmama da kontroliraju sve digitalno.
Meta definitivno ne drži monopol u online tržnicama i prije će biti da je razlog to što kažu iz mete, pokušava se zaštititi postojeće vladare tržišta.
Od sada bi svaki proizvođač auta morao ponuditi koje gume da Vam stavi na auto, jer u protivnom Vam ga mora isporučiti na klocnama. Da mlatimudani u EU imaju kaj raditi. Ko i microsoft browsere. Ja ti isporučim sa svojim os-om, svojom uslugom što želim, a tebi ak se ne sviđa izaberi drugo. Ili ne koristi moju uslugu. Napravi bolje.