TibzzX uto 12.11.2024 11:20

Je li samo do mene ili je Maps sve lošiji? Koristim ga desetak godina, i možda dvaput godišnje bi mi dao relativno loše upute. U proteklih godinu dana me dvaput pokušao odvesti krivim smjerom jednosmjerne ulice, desetak puta me odveo blizu odredišta i samo iscrtao isprekidanu liniju do odredišta koke je stotinjak metara dalje (kao da očekuje da se teleportiram tamo) i nekoliko puta me odveo s krive strane nekog objekta, primjerice iza neke zgrade koja je ograđena i ulaz je s druge strane.

Prije par mjeseci sam promijenio mob, događa se ista stvar. Prvo sam posumnjao da nije do moba, ali eto izgleda da nije.

Apachy uto 12.11.2024 12:49

Kod mene radi vrhunski, od drndanja po Rijeci, Karlovcu, Gorskom kotaru pa do  skoro napuštenih sela po Lici gdje valjda i poštar ide jednom mjesečno.

Zapravo mi je najkorisnija funkcija upozorenja na gužve, ovo ljeto me stvarno spasilo x puta kad me na vrijeme upozorilo na alternativni lokalni put zbog gužve/nesreće na autoputu.

ninotocka uto 12.11.2024 19:35
TibzzX kaže...

Je li samo do mene ili je Maps sve lošiji? 

Meni je prošli tjedan imao par brain fartova u ZG (palim ga uvijek da vidim ETA i eventualne nesreće itd.), npr. uredno mi nacrta da se okrenem polukružno usred Savske ili vodi okolo naokolo. Inače stvarno radi odlično, i interface su polako doveli do savršenstva. Waze ne koristim jer ne vozim pijan ni nevezan, a sučelje je ko za djecu. Trebalo bi biti jednostavnije ali svaki rad je kompliciraniji.

ludi kekec pet 15.11.2024 15:41

bilo bi daaaaleko korisnije da su poradili na točnosti predloženih ruta - u samo godinu dana google me 4-5 puta odveo u takve opskurne uličice da sam jedva prošao. i to ne negdje u gorskom kotaru, nego u zagrebu, u podsljemenskoj zoni. jednom sam bio na rubu da potražim neki traktor da me izvuče sa googlove rute.