Cordas čet 31.10.2024 13:52
Malto kaže...

Po meni najbolji Apple-ov proizvod u smislu cijene i performansi. Tko je Apple-ovom ekosustavu ne može faliti ako kupi jedan.

I Air je dobio 16gb kao base model tako da također dosta dobar value sada. Sve u svemu, napravili su dobru stvar sa ovim ram bumpom. Bar nešto dobro je apple intelligence donio. 
Malo mi je sad žao što sam kupio M3 pro prije 2 mjeseca, ali što je tu je. 

Chico12 čet 31.10.2024 17:25
=XFX=PlayHard kaže...

Kak si to narucio tamo? Netko ce ti to prosvercat u Hrvatsku ili ces placat dostavu i carinu?

Ja gledam da bi mi to zajedno s ipadom pro bilo najisplativije kupit u austrijskom Appleu.

Rodjak mi radi u Appleu u San Joseu. On kao zaposlenik ima na cijenu jos 20% popusta.

Dolazi ovamo pred novu pa mu nije bed ponijeti.

millennial čet 21.11.2024 12:39
zzib kaže...
millennial kaže...

zgodan i povoljan dodatak

Na tom dodatku ne vidim gdje se nalazi tipka za on/off. Nije valjda da se nalazi ispod kao i kod minija?

pretpostavljam da je tipka i dalje na miniju, ne vidim zašto bi ih duplali? kao što si ranije morao podići mini da dođeš do tipke isto je i sada.

usput, to s tipkom djeluje i je pomalo glupo, ali treba znati i da se MacOS ne koristi jednako kao WinOS. primjera radi ja na MB Airu nikada ne radi shutdown i jedino ga restartam nakon nadogradnje OSa.

zzib čet 21.11.2024 14:40
millennial kaže...
 pretpostavljam da je tipka i dalje na miniju, ne vidim zašto bi ih duplali? kao što si ranije morao podići mini da dođeš do tipke isto je i sada.

usput, to s tipkom djeluje i je pomalo glupo, ali treba znati i da se MacOS ne koristi jednako kao WinOS. primjera radi ja na MB Airu nikada ne radi shutdown i jedino ga restartam nakon nadogradnje OSa.

Da, glupo je. Mogli su naći rješenje bez podizanja minija.