sporttest sub 14.9.2024 08:05

Topgear je danas bolja emisija nego dok su oni vodili

Puno je manje tih glupih “smijesnih” situacija i skriptiranih “slucajnih” scena.
Kad gledam GT doslovno mi nekad bude neugodno od njihovog loseg humora

TibzzX sub 14.9.2024 11:32
sporttest kaže...
Puno je manje tih glupih “smijesnih” situacija i skriptiranih “slucajnih” scena.

To se zove manjak kemije među voditeljima. Ko tri stranca su, ne ko tri prijatelja.

Skriptirane scene su uvijek bile izvedene jako dobro, a to što ti britanski humor ne sjeda je ok, ali nije problem Top Geara.

Stric_Jura sub 14.9.2024 12:48
sporttest kaže...
Topgear je danas bolja emisija nego dok su oni vodili

a jebiga, zaobišlo te....

Doktor-X ned 15.9.2024 19:06

Upravo sad završio sa epizodom. Neznam što da kažem, vjerojatno im je produkcija skupa a i sami voditelji vjerojatno nisu najjeftiniji, kad su odustali od projekta. E sad ako naprave nekakav reboot sa novim voditeljima misli da im to i neće baš uspjeti i donijeti neku zaradu samo radi imena kad se zna da originalne postave više nema.

Vule ned 15.9.2024 20:16

Ma nije to do cijene, 22 godine rade skupa, 17 godina snimaju ove lude specijale, skoro su poginuli sto puta, imaju i godina oba dva, triba nekad i zavrsit.
Imaju na amazonu svoje emisije i jeremy i james, richard na discoveryu. Tako da cemo ih i dalje gledat, ali u nesto blazem stilu.
Legende i nezamjenjivi!