Shai ned 8.9.2024 17:38

Volim ovakve recenzente filmova. Koji recenziraju film kao da su pijani! ( Borderlands) Film nije vrhunsko ostvarenje ali može proći ako ne očekuješ previše od njega. 

I dobar za ubiti 2 sata vremena! Vidim da u posljednje vrijeme ovdje na BUG-u imate vrhunske recenzente koji nemaju pojma o svom poslu! isto tako, prije jedno tjedan-dva

netko je od vas popljuvao Aliena - Romulus. A film je ok. Isto nije vrhunsko ostvarenje a li je dobar za potrošiti vrijeme u  kinu da baš ne bude do kraja žao kaj si išao u kino!

Dečki dajte se sredite kod recenzija. Za takve filmove je dovoljno reći: Nisu bog-zna što, ali ajd, gledljivo je tko voli SF!

fromcelltohell ned 8.9.2024 19:43

Ja pogledao Borderlands neki dan i meni osobno film je bio zanimljiv i uopće mi nije bio loš.

A, stvarno znam biti izbirljiv i oko filmova i oko serija.

Isto tako mi je čist solidna i Fallout serija, žao mi što je samo jedna sezona za sad vani.

Kad vidim kakvog sve smeća snimaju i ekipa govori da je to super, 

Borderlands i Fallout su viša klasa u odnosu na te odrone.

Damir22 ned 8.9.2024 23:01

jezus kristus....

film napravljen po osrednjoj igri, bez stvarnog settingsa i svijeta, price..... i ne valja.

sasvim zabavan film za pogledati navecer, uz kokice, cips, na ugodnoj temperaturi i hladnu colu.....

je, daleko od idealnog ali vidio sam i veceg smeca...

i btw, toliko kakati o svakom liku a ne spomenuti da mala djeluje kao posljedica pijane noci izmedju Harley Quinn i american mcgee alice..... ili sam ja jedini to pomislio?

Gebirgs pon 9.9.2024 10:52

Vidio.

Kako se Galadriel nasla u ovim CGI cuspajzima nije mi jasno. Ajde Jamie Curtis, zvijezda u silasku, izbacila neke dekoltee, ali i to u silasku.

Prica pljuc, realizacija - gora.

Cijenim rad i zalaganje, ali ne naslove koje ispucaju bez ambicije da iz nje naprave dobar film. Sad da daju ne znam koliko bespl soka, energet pica i naramak kokica.

TibzzX pon 9.9.2024 14:00
Shai kaže...

Volim ovakve recenzente filmova. Koji recenziraju film kao da su pijani! ( Borderlands) Film nije vrhunsko ostvarenje ali može proći ako ne očekuješ previše od njega. 

I dobar za ubiti 2 sata vremena! Vidim da u posljednje vrijeme ovdje na BUG-u imate vrhunske recenzente koji nemaju pojma o svom poslu! isto tako, prije jedno tjedan-dva

netko je od vas popljuvao Aliena - Romulus. A film je ok. Isto nije vrhunsko ostvarenje a li je dobar za potrošiti vrijeme u  kinu da baš ne bude do kraja žao kaj si išao u kino!

Dečki dajte se sredite kod recenzija. Za takve filmove je dovoljno reći: Nisu bog-zna što, ali ajd, gledljivo je tko voli SF!

Koje su ovo izjave. Priznaješ da su filmovi čisti mediokriteti i da su ok za "ubit vrijeme" ali istovremeno sereš po nekom tko je popljuvao filmove da ne zna svoj posao. Znači netko tko ima viši standard od tebe automatski ne zna svoj posao?