Van_hohenheim pet 6.9.2024 08:58

Onda odeš na jubito i pogledaš gameplay video i pročitaš koji komentar ispod... Moje novo pravilo kod novih igara je da pričekam mjesec dva od izlaska novih igara. U slučaj Concorda to nije moguće jer igra je ugašena nakon dva tjedna

Čekao sam na Homeworld 3 godinama ali sam se stripio, pogledao gameplay i recenzije što igrača što "kritičara" i odustao od kupovine a razmišljao sam da preorderam igru... Od sad pa nadalje i ubuduće mi je to politika...

Hexfire sub 7.9.2024 19:33

Ali je pitanje koliko je utjecalo to, a koliko činjenica da je igra sasvim prosječan shooter. A trebala je u teoriji barem biti Sonyev Fortnite, Overwatch, Apex itd.

Da je ta igra ispala nešto genijalno po pitanju gameplaya misliš da bi opet ovako fejlala samo zato jer su likovi "moderni"?

mpapec sub 7.9.2024 20:02

Dobro pitanje, npr neki sugeriraju da igracima nisu zanimljivi ponudjeni likovi. Jos zanimljivija je reakcija sonija koji je nakon bacenih godina i para, sve po kratkom postupku otpisao.
Mozda zato jer nisu uzimali feedback od svojih igraca, pa im je i samima jasno da tu nema nicega sto bi se dalo spasiti?

Hexfire sub 7.9.2024 21:18

Reakcija Sonya mi je skroz zbunjujuća. Očekivao sam da igru čim prije stave barem na PS+ ili najdrastičnije free to play. Ali odmah otkazati... Jer bila je beta prije toga koju nitko nije igrao. Ne znam na temelju čega su očekivali da će nakon release biti hit