Amerikanka AirTagom locirala kradljivce paketa

Placamo ih vec za to isto...
https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/prevencija-kriminaliteta-32267/32267
U provođenju mjera prevencije kriminaliteta policija ne postupa samostalno, već surađuje sa zajednicom u cjelini, državnim i lokalnim tijelima, organizacijama civilnog društva, privatnim sektorom, građanima, medijima, međunarodnim organizacijama i svim društvenim subjektima koji mogu doprinijeti sigurnosti zajednice i pojedinca.
Paško ima titulu voditelja prevencije kriminaliteta :)

Ne samo zbog ovakvog članka, već i zbog činjenice da doma imam kompletan Apple eco sustav, i sam razmišljam o nabavci kojeg, makar dva komada!
Samo si postavljam pitanje, koliko je kod nas "isplativo" uzeti?!

Ne samo zbog ovakvog članka, već i zbog činjenice da doma imam kompletan Apple eco sustav, i sam razmišljam o nabavci kojeg, makar dva komada!
Samo si postavljam pitanje, koliko je kod nas "isplativo" uzeti?!
Nabavi, jeftino a korisno. Lovi signal od obliznjih iPhone uredaja koje koristi da tebi javi lokaciju. Prilicno precizno za vece stvari poput automobila
kad bi bar mogli organizirati ljude da rade ovakve stvari, npr. kad imaš lopove, da ih oni prate, pokušaju nadmudriti kao ova žena i onda privedu suđenju.
Recimo da takva ekipa radi na tome svaki dan, morali bi dobivat plaću. Organiziramo ih po postajama u svakom gradu, mogli bi se borit protiv ovakvih i sličnih kriminalaca.
Nemam ideju za naziv, ali imali bi pravo pratiti ovakve lopove i izvesti ih pred sud, da to ne moraju radit građani ko ova ženska
hmmm