Ovo je kraj pon 19.8.2024 14:06

Pričam ja sa sjedim ITevcima jednog osiguravajućeg društva i objašnjavam moderne DevOps koncepte. Izleti mi slučajno kako je kontejnerizacija današnji standard. Dobijem provalu smijeha i odgovor: "Mainframe je standard, mi ga koristimo 50 godina. Ovo tvoje je samo jedna od novotarija."

konjRR pon 19.8.2024 14:25
Ovo je kraj kaže...

Pričam ja sa sjedim ITevcima jednog osiguravajućeg društva i objašnjavam moderne DevOps koncepte. Izleti mi slučajno kako je kontejnerizacija današnji standard. Dobijem provalu smijeha i odgovor: "Mainframe je standard, mi ga koristimo 50 godina. Ovo tvoje je samo jedna od novotarija."

Zar jedno iskljucuje drugo? 

Old Iggy pon 19.8.2024 15:08
Ovo je kraj kaže...

Pa u biti dijeljenje resursa na različite poslove u realnom vremenu i je krenulo u svijetu mainframea. Idejno od pedesetih godina, u stvarnoj upotrebi od osamdesetih.