sinkee pon 29.7.2024 15:40
Svakakav kaže...

Nek si ti njima reko. Nebu tebe nitko scamal.

Iskreno ne znam čemu takav komentar na temu otvaranja ureda u Varaždinu, neka su; imaš ih i u Splitu,Osijeku,Bjelovaru,Rijeci itd itd.

PS:A ako misliš da je najveća siva zona ti senderi u Australiji, gdje si na random zguglo članak, grdno se varaš :)

PPS:ak se već ideš pravit pametan postoji na webu X članaka o poslovanju dotične firme od strane bivših zaposlenika, što takve stvari nisi bacio kao glavni argument za blaćenje firme?

imsonotgonnatellyoumyname pon 29.7.2024 17:25
maximus007 kaže...

Jedna od rijetkih HR firmi za koju sam čuo od insajdera da se bave protuzakonitim poslovima.

Hahahah, rijetkih HR firmi...

Skoro svaka za koju sam radio je ili bila ili legal gray area, ili je varala kupce/klijente samo tako.

Laganje/neispoštivanje reklamacija, loši servisi, data scraping/selling, kršenje GDPR... Ali kad si mlad, radiš i šutiš.

Takvih su mi dosad 3/4, a trideseta mi je još jaaaako daleko. Očito imam sreće

Sve osim jedne su poznate firme, koje se često spominju tu na forumu.

Mr.Inferno uto 30.7.2024 12:07
Blade18 kaže...

Pohvalno kaj se otvorio ured i u varazdinu, slijede li iste poslovne prakse ko i ostali pa varazdincima nude manje place nego zagrebcanima?

Nešto sam čuo da dio plaće u Varaždinu dobiju na račun a ostatak isplata (ovisno o rodnosti godine) u gemištu, zato je manja.