OpenAI bi do kraja godine mogao bankrotirati
Vezano uz: OpenAI bi do kraja godine mogao bankrotirati

Svake godine im prognoziraju bankrot, a s druge strane A.I igra sve veću ulogu u svijetu. OpenAI je predvodnik u tome, tako da sumnjam da će se to dogoditi. Uvijek će netko uskočiti s kešom (npr. Microsoft) jer igraju preveliku ulogu da bi ih se pustilo u propast.

poslovni igrokaz.

Neka je miilijun dnevno to je 365 milijuna godišnje. Amerikanci i njihovo nerealno napuhivanje. Kao mi korumpirani a ljudi legalno zavrnu par milijardi da ne znaš ni gdje ni kako.

Čini se da je ihush postao žrtvom krađe accounta.
Dvije riječi, a sve je rečeno...

-a-e... :) (fjaka)

najkorisniji alat u povijesti (bar meni). bila bi prava steta da ga ugase

najkorisniji alat u povijesti (bar meni). bila bi prava steta da ga ugase
Sigurno će ih netko, npr. Microsoft kupiti da ih spase od bankrota ako je ovo istina šta se priča

255500000$ godisnje. Da ne brojite nule to je 255,5 milijuna dolara ako se uzme 700k X 365.
Kak su dosli do 5 milijardi ne znam, mozda je they them racunal a kad se u skoli ucila matematika je umjesto da prati nastavu mastal o tome da bude idiot.
Kak je gore receno, igrokaz da scimaju investitore da upumpaju jos milijardi.

Moćan i odličan alat koji bi trebalo naplaćivati jer se zbog toga što je besplatan najviše koristi za kreiranje beskorisnih i dezinformacijskih medijskih projekata raznih mitomanskih ,pseudoznanstvenih budaletina ... besposličara sa viškom slobodnog vremena
čemu čekati kraj godine, ako može odmah?