Stric_Jura sri 17.7.2024 08:44

Audijev interijer je mila majka spram BMWa i "gredica" za učvršćivanje pravokutnog svijenog ekrtana koji strši iz konzole...

Audi je bar ga svio pod neku oblogu i razdijelio vozački i suvozački fizički...

Štrumpf Nazgul sri 17.7.2024 09:14

U RIjeci postoji jedan krasan Audi ljubičasto-roza-narančaste boje (ne mogu sa sigurnošću utvrditi jer se presijava u svima). VIdi se da auto ima konja, nov je, ispod čekića. E, sad vi meni objasnite jednu stvar: zašto je njegov vlasnik odlučio imati ragistraciju Ri-XXXXS?!?!?! Smatra li on da je Rijeka xstra, xtra, xstra, xstra mali grad ili se diči nečim drugim toliko malim da ima potrebu druge upozoriti na to i putem auta... Molim Vas vaše cijenjeno mišljenje:

Gallu sri 17.7.2024 13:08
Štrumpf Nazgul kaže...

U RIjeci postoji jedan krasan Audi ljubičasto-roza-narančaste boje (ne mogu sa sigurnošću utvrditi jer se presijava u svima). VIdi se da auto ima konja, nov je, ispod čekića. E, sad vi meni objasnite jednu stvar: zašto je njegov vlasnik odlučio imati ragistraciju Ri-XXXXS?!?!?! Smatra li on da je Rijeka xstra, xtra, xstra, xstra mali grad ili se diči nečim drugim toliko malim da ima potrebu druge upozoriti na to i putem auta... Molim Vas vaše cijenjeno mišljenje:

Bio je bijeli pred godinu dana, imam sliku negdje na mobu ali ne mogu nać, slao sam ženi i umirao od smijeha. Čoek je bar iskren. Ne daje curkama lažnu nadu :D

Štrumpf Nazgul sri 17.7.2024 14:37
Darkoooo kaže...

Da piše XXXXXL opet bi vam smetalo, ljudi su stvarno čudna bića. Meni je baš dobra fora.

Pa mislim da sam vidio i jedan sa XXXXXL i taj je vjerojatno samo seljačina. Ovaj je bar urnebesno smiješan! I tko kaže da ikome smeta, naprotiv. Svi se volimo samo dobro nasmijati!!!

Štrumpf Nazgul sri 17.7.2024 15:14
Stric_Jura kaže...

ja sam zajebavao poznanika koji je pred svoje inicijale MM na tablicu stavio - 111

a veli on meni, pa bolje je izvući većeg od toga, nego reklamirati većeg, a izvući manjeg !

111 cm?! Pa ne fura se valjda na Vlada Tepeša?!?!?! Jadnje njegove ženke!!!

Widowmaker sri 17.7.2024 17:17
MasterOfDisaster kaže...

Pa jel su to oni stavili tačskrin na vozačeva vrata. Pa jesu oni normalni, ala će biti sudara u tim novima A5.

Ovoliko ekrana nemaš ni u kinu, cijela prednja tabla ekrani, pa tko je tu lud. Katastrofa.

Audi A5 zvan - Info pult

Nije ekran na vratima nego brdo dugmića u veoma sjajnoj piano crnoj plastici.

Ali i bez toga ima previše ekrana.

love2ml86 sub 20.7.2024 19:12
smajlee kaže...

A koja je fora da se guraju MildHybridi umjesto FullHybrida?

Mislim da i Volvo ima istu schemu, mHybrid, Plug-In Hybrid i struja dok recimo kod Toyote uredno FullHybridi.

Toyota uglavnom koristi mildhybrid, i sam vozim jednog.