Odzvonilo je jeftinom YouTube Premiumu?
Vezano uz: Odzvonilo je jeftinom YouTube Premiumu?

odzvonit će i jubituu (3. njutnov).

Jedino sto ce postic je da im necu vise dati niti tih 3.5 EUR. 15 EUR sigurno nece dobit pa makar nikad vise ne upalio youtube, jer na TVu je apsolutno neupotrebljiv zbog kolicine i prirode reklama (tipa dode ti pjesma od 5 min ili cak i indijski film od skoro 2h... kao ad).

youtube

Kada želim gledati YouTube duže jednostavno upalim VPN izaberem Albaniju i problem riješen , godinu dana već tako gledam bez reklama i problema. Za par eura mjesečno se pronađe solidan VPN koji nosi i dodatne beneficije kod Netflixa, Amazona i drugih streaming servisa.

Kada želim gledati YouTube duže jednostavno upalim VPN izaberem Albaniju i problem riješen , godinu dana već tako gledam bez reklama i problema. Za par eura mjesečno se pronađe solidan VPN koji nosi i dodatne beneficije kod Netflixa, Amazona i drugih streaming servisa.
Imam VPN al ne da mi ga se stalno palit gasit. Cak i router podrzava da odaberem drugu zemlju/ konfiguraciju za svaki uređaj na mrezi, dakle mogu imati recimo komp bez VPN, TV na US VPNu, drugi TV na vijetnamu... Al dzabe kad svaki servis ima svoje specificnosti i nema jednog rjesenja da ne moras svako malo neki k prckat..

Meni uopće nije problem upaliti VPN na TV-u prije gledanja youtuba , netflixa ili amazona. Ima pet zemalja u favoritima i samo šaltam , sekunda posla na android TV-u ili PC-u.

Znaci voljni su prodavat uslugu po toj cijeni (ali ne meni). E da nebi.

Bye bye youtube, ne pada mi napamet placati po punoj cijeni.

Meni na tom računu na koji imam premium je dodana samo isključivo Ukrajinska adresa, payment metoda samo Ukrajina, u aplikaciji lokacija Ukrajina, nadam se da me nece dirat haha
Za ovaj mjesec se uredno naplatilo ko po običaju.
Dok traje traje, a onda opet na vanced i slične opcije u slučaju najgoreg haha
Prije bi se ubio nego plaćao punu cijenu za YouTube.

Frendovi i ja smo već godinama smo na family accountu (HR), 6 nas je unutra, mjesečna cijena je 14,60€. Svakog ispadne 2,43€.
Godišnje mi uplate svaki 29,20€, a meni mjesečno skidaju sa računa.

Frendovi i ja smo već godinama smo na family accountu (HR), 6 nas je unutra, mjesečna cijena je 14,60€. Svakog ispadne 2,43€.
Godišnje mi uplate svaki 29,20€, a meni mjesečno skidaju sa računa.
To je super kad imaš 5 ljudi sa kojima dijeliš trošak.
Kad imaš u obiteljskoj grupi 4 osobe koje si sam nagovorio da im staviš YouTube bez reklama i jednog kolegu forumaša onda baš i nemaš opciju da dijeliš trošak. 😂
Ma da to je ok cijena po osobi.

Samo sto i protiv toga vec idu metode, vec su krenuli s blokiranjem odnosno traze potvrdu da zivite u istom kucanstvu. Uskoro ce sve rupe zatvorit... i onda toplo se nadam izgubit masu pretplatnika :)

Molio bih da preporučiš VPN.
Hvala

Prije bi se ubio nego plaćao punu cijenu za YouTube.
Da li misliš da ne vrijedi taj novac ili je neki drugi "Freud" razlog u pitanju?
Dokle god ne dolazi sa ostalim komunalijama u poštanski sandučić postoji opcija ne korištenja ili korištenja uz reklame, TV čak i plaćamo pa još gledamo i reklame

Da li misliš da ne vrijedi taj novac ili je neki drugi "Freud" razlog u pitanju?
Dokle god ne dolazi sa ostalim komunalijama u poštanski sandučić postoji opcija ne korištenja ili korištenja uz reklame, TV čak i plaćamo pa još gledamo i reklame
X
Nekom ko živi i radi na youtube, mislim na kreatore sadržaja, njima vrijedi, a što meni kao korisniku koji povremeno pogleda koji video se isplati dat 10-15e mjesečno?
Pa nisam pobudalio da vise od 3e plaćam youtube bez reklama.
Jednostavno iz principa ne može.
Najjače od svega, 90% svih koji prek vpn fore plaćaju premium su ajmoreći informatički "pismeni" i nema šanse da im po punoj cijeni plate uslugu već će nać rješenje kak zaobić reklame.
Tak da... Bilo bi fora vidit statističke podatke koliko je to manje para za youtube od pretplata na mjesečnoj razini. Možda lutam procjenama pa bude i više, ne znam...

Jedan sam od tih kojima su nakon skoro 7 godina otkazali pretplatu preko Argentine. Sad umjesto 3.5€ za family opciju nece dobit nista. Ako moze u Argentini za 3.5€ zasto ne moze u Austriji isto za 3.5€ nego za 23.99€

kako je to lakse nego koristiti adblocker?

Jedini razlog zašto sam imao pretplatu preko Turske je taj što nije bilo načina da blokiran reklame nas webOS-u

Ne kažem da je ovo razlog ali ipak
Argentina/BDP po stanovniku
13.650,60 USD (2022.)
Austrija/BDP po stanovniku
52.084,68 USD (2022.)

Nije ti baš neka logika.
Zašto kod nas onda nije npr. 3.7Eur
(HR bdp po st u 2022. = 18.570 USD),
a zašto je u Švedskoj 10,5Eur
(SVE bdp po st u 2022. = 56.373 USD)

kako je to lakse nego koristiti adblocker?
Puno lakše.
Koji je to adblocker za youtube na smart/android televizorima !?
Lako za PC ... Ima neke smartube ili slične aplikacije koje svako toliko krepaju ili im je rezolucija koma.

Meni je Smarttube na Android TV-u odličan, ali ga i ažuriram redovito.

U tom je kljucan problem, sto nas svi dozivljavaju kao high end zemlju sto se tice cijena i uvijek smo bok uz bok ako ne i skuplji od zemalja koje imaju 5x nas standard. A realno bi trebali imat cijenu bar 3x manju nego recimo DE i AT, da ne govorim skandinavske zemlje...

gasi Meho, gasi!!!
za smece kojeg je prepun, ne bih dao niti centa.
prodaju poluproizvode jadnog zvuka i bijedne rezolucije...fuj...nikad nisam niti cu...

Ukoliko nije ekonomija u pitanju sa ponekim izuzetkom iskreno ne znam koja bi druga bila?
Svaki proizvod kada se plasira na neko držište gleda se kupovna moć istog te cijene konkurenata ukoliko isti postoje.

imao sam preko turske za 3e mjesecno, ali nakon sta su mi sada otkazali necu obnavljat kod nas
vise necu koristiti na tv/mobu, nego samo na pcu s adblockerom
barem ce mi smanjit vrijeme koje gubit na tom servisu

Znate onu staru: “Bolje vrabac u ruci nego golub na grani”? Izgleda da ce guglu u ruci ostati samo gov*o.
I neka mi netko onda kaze da nisu pohlepni.

Držim smart tube na tv,mali gleda pingu i bagere bez reklama.Zadnji put sam iz fore stavio preko YT i uletila reklama,uzrujao se...

... TV čak i plaćamo pa još gledamo i reklame
Kako tko.
Ja se ne sjećam kada sam zadnji puta gledao linearnu TV. Ako neki program nemam na IPTV sa time shift opcijom onda ga niti ne gledam.
BTW: na PC kombinacija MS Edge + uBlock sve vrijeme daje 0 reklama na YT.
good riddance