Furiosa: Pobješnjeli Max saga – brz, žestok, zabav
Vezano uz: Furiosa: Pobješnjeli Max saga – brz, žestok, zabav

@Ajar u nas totalno obrnuto, samo Fury iz 2015 ću ponovo gledati i dao sam ocijenu 10, prvi Max 8, ostalo zanemarivo. Sto ljudi sto čudi jel.

ma tak je sa svime. inače ne bi nitko ništa snimao meni je prvi max (bijah klinac) bio OK (iako je pun rupa i bedastoća, kad sad gledam), a ostalo je cijeđenje love iz kamen-studenca. ponekad i uspije.

Prva dva MAD MAX-a su nenadj*ba i dan danas, a sve poslije je put nizbrdo. Treći i četvrti su osrednji i mogu se pogledati kad nemaš ništa pametnije, a zadnja Furioza je smeće koje ne mogu prepručiti ikome.

Drugi mad max je bio jedan od prvih filmova koje sam uopće pogledao u kinu, ne sjećam se koje godine je bio prikazivan u kinima kod nas, snimljen je '81, imao sam tada 9 godina i ostavio je na mene zaprepašćujuć utisak... Prvi max sam pogledao jedno desetak godina kasnije na vhsu čini mi se i dojmovi su bili nemjerljivo blaži, drugi max mi se urezao u sjećanje najviše od svih filmova ikad, još uvijek pamtim to oduševljenje filmom i prepričavanje sa susjedima, nikada prije ništa slično nisam pogledao, treći s tinom mi je već meh...

Kaj je sljedece, Conan barbarin u ženskom liku od 45kg, metar i po, i zasto svi likovi, šminka i ta obleka moraju izgledati savrseno

Kaj je sljedece, Conan barbarin u ženskom liku od 45kg, metar i po, i zasto svi likovi, šminka i ta obleka moraju izgledati savrseno
oa kad vidis tko ce glumiti himena, jasno je da uopce nisi fulao s ovakvom prognozom

oa kad vidis tko ce glumiti himena, jasno je da uopce nisi fulao s ovakvom prognozom
A ono, film industry se pretvorio u teško ušminkani feminizam industry

Miller je u interviewu priznao da nema pojma što Max radi u starijoj dobi.
Ako sam dobro razumio iz drugih interviewa, Milleru je cijela priča bila da Max skuplja dijelove za obnovu auta, ali da je to - to. Uopće ne može zamisliti kako bi i gdje bi stari Max bio.

U staračkom domu...skuplja dijelove za invalidska kolica
je, ova bjesnulja je zabavna (i to je dovoljno; nema tu moralnih pouka i egzistencijalne filozofije; glavno je da se nešto događa, što nije slučaj u 98 % ostalih filmova). s osme strane, meni* jedini doista nepotreban (i u osnovi skroz bezvezan) film je prethodni: fur(r)y road. to mu nije trebalo.
*odricanje odgovornosti