Novi Tomb Raider je igra otvorenog svijeta smješte
Vezano uz: Novi Tomb Raider je igra otvorenog svijeta smješte

a u božju mater open world dick shit fuck rpg adventure mmo strategy svašta nešta skupljaj novčiće i kupi kovčežiće ili šta god više, jebo više igru koja nije igra nego ... doživljaj... daj mi pljucu da rokam po medvjedima i vukovima i trexu, da badguysima glave otkidam protutenkovskim granatama, daj mi da joj gledam u sisurine i bulju dok s realističnim fizikalnim jiggly modelom meditativno plešu na vjetru, to je jedina svrha jahačice grobova...
Pa ovo je poprilicna promjena i meni se cini kao pun pogodak, linearni dio i vjecito ponavljanje u TR mi je najdosadniji dio. Vjerujem da ce jahačica biti bolja nego ikada

a u božju mater open world dick shit fuck rpg adventure mmo strategy svašta nešta skupljaj novčiće i kupi kovčežiće ili šta god više, jebo više igru koja nije igra nego ... doživljaj... daj mi pljucu da rokam po medvjedima i vukovima i trexu, da badguysima glave otkidam protutenkovskim granatama, daj mi da joj gledam u sisurine i bulju dok s realističnim fizikalnim jiggly modelom meditativno plešu na vjetru, to je jedina svrha jahačice grobova...
A još što su izjavili da više neće istraživati grobove nego ih štiti jer kopanje grobova je uvrijediljivo. Dosad sam odigrao sve Tomb Raidere, ovaj ću izgledati preskočit jer ga rade idioti. Ne podržavam ta Woke nametanja. Umjetnost je mjesto slobode, onoga koga vrijeđa umjetnost nek je ne gleda.

Poigrat ću se s Larom u bilo kojoj pozi, bilo u otvorenoj ili linearnoj. Vi puristi slobodno zaobiđite 😜

a što kažu laici te nevježe?

daj mi pljucu da rokam po medvjedima i vukovima i trexu, da badguysima glave otkidam protutenkovskim granatama, daj mi da joj gledam u sisurine i bulju dok s realističnim fizikalnim jiggly modelom meditativno plešu na vjetru, to je jedina svrha jahačice grobova...
gdje drugdje stavit sisatu Laru u vrućim hlačicama da roka badguyse kad je Indija svjetski lider po broju silovanja žena. Ta neće ju napast tako izazovnu u, recimo, Norveškoj...

DCL...poo poo street