jozef sri 10.4.2024 16:24
Stric_Jura kaže...

s obzirom da se hvale Volvo-genetikom, mnijem da je motor tro-cilindraš, kakav je u XC40 Volvou...

nema 1.5 4-cilindraša

piše već u naslovu da je 4-cilindraš. Možda su promijenili nakon što su pročitali tvoj komentar :-)

jozef sri 10.4.2024 16:33

Ovo s 540° kamerom je žešća glupost. Naime, kamere su mu postavljene na nepovoljnim pozicijama tako da se ne vidi niti ono što je 30cm od automobila, a kamo li ono što je ispod njega. Stavili su opciju ghostanog prikaza auta, ali tu ne služi ničemu jer vidite da je ispod nedefinirana grayed out površina.

srco1978 sri 10.4.2024 19:57

Tamo još 2005 kupio sam tada nepoznati ali novi iz salona Chevrolet Aveo. Naravno svi su me poznanici, prijatelji i članovi obitelji nagovarali da kupim novi auto poznate marke po mogućnosti europski ili japanski auto, ali ja sam kupio Avea i vjerujte mi nisam pogriješio! Vozio sam ga do 2012 prešao u tih 7 godina 130000 km i jedino što sam promjenio van redovnih servisa bila je pumpa goriva i akumulator. Iskreno jedina mana mu je bila potrošnja...ukratko mislim da nema mjesta skepticizmu spram kineskih vozila pogotovo u 2024 godini i tvrtci koja je vlasnik renomiranog brenda kao što je Volvo. Siguran sam da kod nas u društvu prevladava "balkanski sindrom" (želim da me svi vide u dobrom autu) i to je jedina mana Gellya...lp