Crljo sri 10.4.2024 10:55

Dok god funkcionira pretplata preko Brazila, imati ću ga.

Mene samo zanima do koje granice misle te sve silne firme "rasti" s brojem pretplatnika.

Broj stanovnika Zemlje je ograničen, a dioničarima nikada dosta. Kaj dok se dođe do maksimuma?

Lewis sri 10.4.2024 12:40
Crljo kaže...

Mene samo zanima do koje granice misle te sve silne firme "rasti" s brojem pretplatnika.

Broj stanovnika Zemlje je ograničen, a dioničarima nikada dosta. Kaj dok se dođe do maksimuma?

Pa tak jednostanvo, dignes (oni) cijenu pretplate s racunicom da ce manje ljudi odustat nego sto ces nadoknadit sa vecom pretplatom i polako ce sa vremenom doci jos korisnika i to je za njih i dionicare win.

Nazlost tako je danas , svi bi neku pretplatu :(.

merio sri 10.4.2024 14:24
Crljo kaže...

Uzimas preko gift carda?

Crljo sri 10.4.2024 23:51
merio kaže...
Crljo kaže...

Uzimas preko gift carda?

Da, samo ti treba vpn kad radiš račun i kad upisuješ bon...

Plačam pretplatu jer sam zadovoljan izborom i naišao sam već na puno dobrih stvari. A i to kaj ne moram platit punu cijenu mi je bio najveći plus.

A i trenutno sam u de pa ne želim riskirat s torrentima.

Zemljanin uto 7.5.2024 16:11
lmutak kaže...

Kaj vi ljudi plačate nekakve pretplate za muziku?

Kaj ti slusas radio i cekas glazbene zelje da ti odsviraju ono sto zelis cuti?

Obozavas reklame na YT i imas vremena na gubljenje za iste?

Onda OK, svatko ima svoj fetis.

lmutak uto 7.5.2024 21:09

Slušam Radio Paradise rock mix,Radio Paradise mellow mix,Radio Paradise,Intense radio i The Cheeze radio sve u flacu.Za ostalo je 959GB muzike na hardu (dsd,sacd,flac).Tu i tam  YT sa adblockom.

millennial sri 8.5.2024 00:03
lmutak kaže...

Slušam Radio Paradise rock mix,Radio Paradise mellow mix,Radio Paradise,Intense radio i The Cheeze radio sve u flacu.Za ostalo je 959GB muzike na hardu (dsd,sacd,flac).Tu i tam  YT sa adblockom.

lako za to, nego reci ti nama kako je bilo na putovanju u Bali koje ti je omogučilo neplaćanje tih 6,49 eura mjesečno. jesi li nosio sa sobom externi disk sa 959GB muzike? pitam za frenda.