Igranje računalnih igara povezano je s većim rizik
Vezano uz: Igranje računalnih igara povezano je s većim rizik

ma nije.
događalo se i prije.
ali samo s dvije.
a ne smije.
nalazim kako je "erektilna disfunkcija" (ne "diskusija") logična posljedica katastrofalne ponude u ozračju. istina, nema me baš posvuda ali i ne mora biti. ono što vidim/čujem/iskusim bauljajući bespućima sadašnjosti je jad garniran bijedom i špikan užasom. ili nisam igrač.

Pusti me da ih yebem u fifi.

Sad znamo zašto su bug forumaši općenito tako napeti.

Glupost.

Kombinacija smanjene prokrvljenosti + otupljenih receptora za užitak zbog stalnog stimulansa igricama
Paralelno je i slabljenje povezanosti uma i tijela jer se um nauči koncentrirati na igru/zadatak i pri tome ignorirati fizičke potrebe pa one polako zakržljavaju

Evo dvije curice bez po muke a gamer sam 35g
Dobro bavim se sportom cijeli život ...

Dobro bavim se sportom cijeli život ...
Troje djece gamer od malih nogu i dan danas skačem na ženu.

Ako igraš Fortnie brojke se povećavaju za duplo..

Lažu! Ja uopće ne igram, a... mah, ništa.

Koliko sati uzivanja na CoD-u, WAR2, HOMM3 itd, a koliko u hrvanju ispod pokrivaca?
Otac troje djece btw, znaci moze se oboje.

Ma ja, bolan. Evo mi Ćuna 5 cenata, a mehak k'o duša. Zajeban taj dugotrajni gejming 😜😂
🤘😈🤘

Došao dedo gamer u apoteku kupiti viagru. Mlada i zgodna apotekarka penje se uz stepenice u kratkoj suknji da dohvati lijek.
U tom trenutku dedo vikne:
„Ne treba, nije do mene, do babe je!"

Gledam ovu fotografiju iz članka gejmerska palica u ruci 🤣
A čuj sigurno bi natalitet skočio, kao i miško što bi češće skakao 😁 da pogasimo sve uređaje, smetnje i struju, a tek da ne idemo na posao 🐇

Došao tip u dućan da kupi kondome...kaže trgovkinja treba li vam škarnicl....kaže jok, ugasit ću svijetlo
Što je igrači? Ni k od komentara