Izzy uto 19.3.2024 08:23

Prvi psvr sam platio 2017. za black friday 1600 kn. I to je odlična cijena. Ovo sada koliko košta psvr2 je puno previše. Posebno ako ga nećeš puno koristiti. To većinom "skuplja prašinu".

ATJLučko uto 19.3.2024 08:30

Znači ”Gran Turismo 7” fercera! U redu, no kada je bolji ukupan dojam, sa naglavnicima i ostalom periferijom, ili na televizoru, projektoru, nečem petom desetom?! 

Baš me debelo pere zvuk koji se čuje i ostali taktilni osjeti, kakvi su ako ih uopće ima?! 

Chronosus uto 19.3.2024 15:27
Kirian kaže...

da, i kad budu igre u VR-u, a ne, dva naslova u dve godine

U prvoj godini PSVR2 ekskluzive:

Horizon: Call of the Mountain

Gran Turismo 7

Resident Evil 8

Resident Evil 4

Synapse

Firewall Ultra

C-Smash

Odlične igre koje su ponajbolje VR iskustvo upravo na PSVR2:

No Man's Sky,

Red Matter 1 i 2,

Walking Dead S&S 1 i 2

Walkabout Mini Golf

To je iz glave. Ima još bar 20-30 odličnih multiplatform VR igara.

Ide mi na jetra više tvrdnje da se nema što igrati, a meni backlog samo raste.

AFARON uto 19.3.2024 15:43

Glavni razlog sto ga nisam kupio je cijena, i to ne jer ne mislim da vrijedi toliko nego nemam toliko za izdvojiti.

Dobrih vr igara na platformi ima dosta vec sada, samo sto niko ne zna za njih jer je niche trziste. (Mada je meni glavni razlog potencijalne kupovine gt7)

torente 35 uto 19.3.2024 16:18

Skoro sam kupio PSVR2,nisam nikad posjedovao VR pa kažem ja da probam i to.Čitam po forumima ovakvi poput mene se žale na blurry sliku,da su očekivali puno više,ne može se usporediti sa slikom običnog PS5.Ima ih gomilu koji se žale na to i da vraćaju uređaj.Gledao i na YT kako bi otprilike izgledala ta slika,nije to za mene ukratko.Iako bi volio isprobati.

https://www.youtube.com/watch?v=MkRfO2TvVc4&t=423s

Zapravo me zanima VR radi RE4 i RE8 Village,vi koji posjedujete uređaj i igre,kakva je zapravo kvaliteta slike kod tih igara?

Chronosus uto 19.3.2024 17:34
torente 35 kaže...

Skoro sam kupio PSVR2,nisam nikad posjedovao VR pa kažem ja da probam i to.Čitam po forumima ovakvi poput mene se žale na blurry sliku,da su očekivali puno više,ne može se usporediti sa slikom običnog PS5.Ima ih gomilu koji se žale na to i da vraćaju uređaj.Gledao i na YT kako bi otprilike izgledala ta slika,nije to za mene ukratko.Iako bi volio isprobati.

https://www.youtube.com/watch?v=MkRfO2TvVc4&t=423s

Zapravo me zanima VR radi RE4 i RE8 Village,vi koji posjedujete uređaj i igre,kakva je zapravo kvaliteta slike kod tih igara?

Ma ne može nikakav youtube video dočarati doživljaj VR-a. Na žalost, Sony s PSVR2 ne gura štandove za isprobavanje kao što je PSVR1, sjećam se da je tad bilo posvuda za isprobati.

Što se tiče blurry slike, PSVR2 zbog izvedbe leća ima vrlo usko područje gdje je slika oštra i treba malo prakse da se nauči uređaj staviti na glavu tako da to pogodiš. Ja si sad namjestim uređaj na glavi u desetak sekundi.

Tad je slika je potpuno oštra.

Ja sam kupio po pola s frendom jer sam bio svjestan da realno neću primarno igrati VR. Tko god ima frenda zainteresiranog za VR,  preporučujem tu taktiku.