Geely Atlas Pro 1,5T 4WD - Kineski brat švedskog V
Vezano uz: Geely Atlas Pro 1,5T 4WD - Kineski brat švedskog V

to tebi izgleda lijepo ?!?
od svih tih Kineza, izgleda najstaromodnije, više američanski s tom krom maskom, četvrtast (ali ne dobro kao Volvoov dizajn)...
jedino što je tehnika ista koju "Švedi" prodaju.....

Mein got,
Očekivao sam bar mrvu nižu cijenu od konkurencije

Citam tekst, mislim ok, nije lose, za 25k EUR ce bit sasvim solidan auto, nema razloga da ga ljudi ne kupuju. A kad ono - 35k!? Pa jesu ti koji su postavili cijene zdravi? Mazda CX-30 s 2.0 motorom u max opremi dodje 36k (isto 4x4), a cijene tog modela s nesto manje opreme (u rangu tog Kineza, a cak i na DAB-u pisu RDS podaci) mozes dobiti za manje od 30k?!
Poludili svi skupa. Da Kinez preko 30k EUR, ha ha ha. Dobre fore.
P.S. Da, CX-30 je nesto kraci (4.4m, znaci 15cm), ali je bunker znacajno veci (430l). Svasta.

Vozio sam Atlasa i odličan je. Treba biti otvorenog uma i isprobati :)
Sad, o cijeni se može raspravljati, ali kad ga se uspoređuje s konkurencijom tog ranga, mišljenja sam da daje više...
Uskoro u RH stiže i Geely Coolray koji je više mladenački nastrojen i nešto modernijeg dizajna. To bi se moglo bolje prodavati u tom segmentu manjih, a povišenih vozila.

Nosivost 375 kg??? Dobit će bruh, ovdje na Balkanu...

Bio bi zanimljiv usporedni test sa MG HS-om koji je približne veličine, ali nešto jeftiniji...

Svaki auto bu dobar ganc novi ispod čekića. Kad projde jedno 120k, onda se malo sramimo ubacit pare u kvalitetno održavanje, a održavanje traži i toyota kao i taj kinez

Vozio sam ovog Kineza na testnoj vožnji. Nije loš, ali me nije naročito impresionirao. Pogotovo su iritantne neke sitnice koje se ne spominju u članku. Recimo, auto ima full opremu, ali nema GPS. Na jakom suncu se infotainment jedva vidi. S lijeve strane ispod volana je mali pretinac za stvari. Kada se otvori, više se ne da zatvoriti. Otišao sam do drugog auta u salon i isti problem je imao. Da košta do 25 kEUR rekao bih da je prava prilika. Ovako baš i nije.

kako gledam uzet novog suv-a ispregledao sam cijeli yt...
po onom od info što nedostaje za ovu marku je:
kupili su prošle godine volvo u potpunosti.
kupili su lotus
vlasnici su 50% smarta sa mercedesom
vlasnici su 10% mercedesa
trenutno razvijaju suv sa mercedesom gdje će oni izrađivati pola automobila
ovaj atlas je redizajn i na zalasku je, a kod nas je tek došao
motor 3 cilindra... troši preko 11 litara (mislim da su srbi sa kanala sat odradili dobar test, ako nisam nazov kanala pogriješio)
njegova cijena je najbolja u klasi jer je ovo top model sa svime...ovakav sportage je bliže 50, tuscon je preko 40 itd...
novi modeli im izgledaju jako dobro i stvarno su budućnost...
ps nebih ga kupio i dalje....
Iiiii ... sada se s tom cijenom natjecu direktno s tiguanom i skodom kodiaq, hyundai tucsonom, peugeot 5008 i mozda jos kojim.
Osobno nema te jebene sanse da bih od ovih modela uzeo kineskog ... "geelya". Cak bi mi i onaj sangyong bio ispred kineza.
Kinezi se uzimaju jer su jeftini a ne jer su konkurencija.
Inace da, vidio sam ga uzivo, izgleda jako lijepo i kvalitetno. ali eto... i skoda mi djeluje lijepo. Peugeot da ne pricam...