Minijaturni Microlino dobio i "lite" izvedbu, koju
Vezano uz: Minijaturni Microlino dobio i "lite" izvedbu, koju

BMW Iseta na baterije...

Smetalo na cesti s tim limitom brzine

ovo nije "nalik" bmw-u nego kopija. očito marketingaškoj bagri ponestaje magle za prodavanje pa električni reliant regal supervan III samo što nije.

Microlino mi djeluje kao super autic, dusu dade za grad i kao puno prakticnija zamjena za skuter.
simpaticno izgleda!
gledam ga vec godinama, bas me zanima hoce li ovaj proizvodjac uspjeti se izdici iz nekakvog sasavog startupa i postati ozbiljna kompanija.
Jes, odlični su za grad.
Imaš i sličnih "lakih četverocikala" na našem tržištu. Neki imaju čak i klimu

genitalan je!
ja bi jačom verzijom i najvećom baterijom mogao i 2 dana putovati na posao i drljat po gradu...
samo je skup...
a možda da i njega liznem?

genitalan je!
ja bi jačom verzijom i najvećom baterijom mogao i 2 dana putovati na posao i drljat po gradu...
samo je skup...
Pa neznam jel još ima onaj renault twizy? Dali je ovo skuplje ili jeftinije od toga?

genitalan je!
samo je skup...
Pa neznam jel još ima onaj renault twizy? Dali je ovo skuplje ili jeftinije od toga?
Nema. Ima Opel Rocks i Xev Yoyo (ovaj ima klimu). Oko 15k€ dođu.
Microlino mi djeluje kao super autic, dusu dade za grad i kao puno prakticnija zamjena za skuter.
simpaticno izgleda!
gledam ga vec godinama, bas me zanima hoce li ovaj proizvodjac uspjeti se izdici iz nekakvog sasavog startupa i postati ozbiljna kompanija.