SkyShowtime uvodi paket s reklamama, dok osnovni p
Vezano uz: SkyShowtime uvodi paket s reklamama, dok osnovni p

Servis je žešće sranje, nema ni 20% ponude američkog Paramounta+, a sad još i cijenu podižu...

Ja sam uzeo dok je bila akcija 2,99 zauvijek. Nadam se da to neće prekršiti.

Ovo je bas cisti bezobrazluk. Po cijeni 80% netflixa i Disneya, a po sadrzaju niti 1%. Mozda ni 0.1%. Otkazujem iako mi firma/ poslodavac placa, jednostavno je prevelik scam i neka propadnu sto se mene tice

Ja isto ali svejedno ce nam poskupiti jer akcija je bila pola cijene dozivotno .
Mjesečna Pretplata
Doživotna pretplata u pola cijene.
Ponuda završava 14/12/2100
€5.99€2.99 mjesečno

Nije cijena 2,99 zauvijek već je popust od 50% na cijenu.... kad ode cijena na 8 Eura, bez reklama će se plaćati 4 Eura ( oni koji imaju sada cijenu od 2,99 Eura )....

Meni je teška žalost pogotovo jer nema ništa u 4k, jedno 10% ima 5.1 zvuk, HDR/DV ne postoji.... ne kontam ko im je ciljana publika ali ja sigurno nisam.

Baš sam igrom slučaja prošli mjesec isprobavao Showtime. Dobio besplatno mjesec dana od mall.hr. E sad, nemam baš iskustva sa svim streaming uslugama (probao sam HBO Max i Prime Video), ali meni je ovo izgledalo jako jako tanko što se tiče sdaržaja. Pronašao sam nekim desetak filmova i tri-četiri serije. Znači doslovno sadržaja za tih mjesec dana.

Ovo je bas cisti bezobrazluk. Po cijeni 80% netflixa i Disneya, a po sadrzaju niti 1%. Mozda ni 0.1%.
disney bas i nema nekog pretjeranog sadrzaja

Ovo ima još manje. Skoro ništa.

Sad mi je još draže što sam odjebao sve streaming servise te uzeo stremio + real debrid za 16 eura 6 mjeseci gdje imam sav content od svih streaming servisa + prijevod bez ikakvog štekanja.

Ovo je bas cisti bezobrazluk. Po cijeni 80% netflixa i Disneya, a po sadrzaju niti 1%. Mozda ni 0.1%.
disney bas i nema nekog pretjeranog sadrzaja
Disney ima nakon Netflixa najvise od nama dostupnih servisa... Rekao bih cak i daleko najvise. HBO ajde ok al vecina njihovog sad ionako dolazi na Netflix, a Skyshowtime debelo zaostaje. Amazon isto zaostaje. I onda jos kad uzmes u obzir da Skyshowtime ima i najlosiju kvalitetu, nema HDR itd... racunica je jasna
Pa i ovo dosad je bilo preskupo za skyshowtime.
Smeće.
Još su mi prije isteka blokirali account "jer sumnjaju da sam prekršio njihova pravila". Kad ih pitam koja to točno pravila sam navodno prekršio nema odgovora.
Bolje uzet netflix.