Stigla najveća, najluksuznija i najskuplja Kia - E
Vezano uz: Stigla najveća, najluksuznija i najskuplja Kia - E

Iako se o ukusima ne raspravlja, ovo je grdo za vidjet.

U onoj plavoj boji je puno bolje. Više i bolje istakne cijeli auto. Siva s prve slike definitivno ne paše.

Ružno u 3pm. Ovo i da je jeftino, nebi uzeo. Koji ku.ac ce nekom kamion umjesto auta, da bi se vozio 😒

Pisalo se da u Kia-i rade na mjestu glavnog dizajnera, bivši glavni dizajner Audija, a na mjestu glavne osobe zadužene za razvoj pogona, bivši voditelj BMW M odjela!
Izgleda da su ovaj auto osmislili i proizveli dok su gore navedeni bili na godišnjem.

90000E i planet je spašen...samo koliko ja moram proizvesti stakleničkih plinova i iskoristiti resursa iz okoline da bi uopće zaradio toliko da mi ostane tih 90000E

Malo mi vuče na zastarjeli Volvo dizajn.

Prošli vikend sam ga uživo vidio parkiranog. Gabaritima je zbilja kao kamion. Ne znam kako bi se s njim vozio po centru...

@viciousone tako nekako, sigurno misliš na lika koji je dizajnirao Audi TT, VW novu bubu i jednu generaciju Passata, a sad radi za KIA. Dizajnirao je CEED a sad sjedi u odboru KIA, bacio je olovku ako se nešto nije promijenilo u zadnje vrijeme. Ovaj auto je baš trendovski izvana i iznutra 💩
Sretno im bilo. Možda se nađe neki čudak.