encoding pet 2.2.2024 10:51

Bitna je novost za čitatelje koji su već prijavljeni na Bug.hr, da su time automatski prijavljeni i na Autonet, pa mogu i pojedine teme komentirati na forumu, bez nove registracije.

Koliko puta sam vidio vijest na Bug naslovnici, koja vodi na Autonet, pročitam vijest tamo i nemrem komentirati

a svi znamo, Bugovm forum je žila kucavica cijelog Buga sa svim stručnjacima i fanovima 

Bob Boss pet 2.2.2024 15:07
encoding kaže...

Bitna je novost za čitatelje koji su već prijavljeni na Bug.hr, da su time automatski prijavljeni i na Autonet, pa mogu i pojedine teme komentirati na forumu, bez nove registracije.

Koliko puta sam vidio vijest na Bug naslovnici, koja vodi na Autonet, pročitam vijest tamo i nemrem komentirati

a svi znamo, Bugovm forum je žila kucavica cijelog Buga sa svim stručnjacima i fanovima 

Ali sve stranice (bug, mreza, autonet) izgledaju isto, sto ako greskom kliknem na autonet i tamo komentiram?

encoding pet 2.2.2024 15:15
Bob Boss kaže...
encoding kaže...

Ali sve stranice (bug, mreza, autonet) izgledaju isto, sto ako greskom kliknem na autonet i tamo komentiram?

komentiranje autoneta je sad dio Bug podforuma ako sam dobro shvatio, npr ova vijest je na Autonet.hr portalu

Miro sub 3.2.2024 04:20
registracija kaže...

cesto kad sam preko bug.hra kliko na clanke autoneta link mi se otvori ali ne i sadrzaj, sad je valda s tim bugom gotovo

Nadam se i ja!

Baš smo u zadnje vrijeme imali puno problema sa starim serverom (a i hostingom), tako da smo jedva dočekali ovaj prelazak na novo.

Snoozly sub 3.2.2024 09:30
Marko :D kaže...

Još kad bi forum dobio moderniji dizajn... 🙄

"forum" i "moderno" ne ide u istu rečenicu. Još bolje je ovako, ne trebaju nam ovdje klinci koji su okupirali reddit, discord i slične društvene mreže.

Snoozly sub 3.2.2024 10:31

Svi forumi su manje aktivni nego ranije, nebitno koja tema, IT, automobilistički ili sportski, nema to veze s BUG-om. Jednostavno kultura foruma kao takvih je izumrla, ljudi su se prebacili na društvene mreže, ovdje je najviše tema bilo oko hardvera a ekspanzija stranih foruma i portala je dovela do toga da se lakše i brže tako informirati ili naći rješenje za neki svoj problem nego pisati na forumu.

Miro sri 7.2.2024 14:15
Bob Boss kaže...
encoding kaže...

Bude se uvele razlike, kroz koji tjedan - ovo je beta faza.

Ali dio teme i je blizak jednim, drugim i trećima, pa će tog miksanja biti, no budem uveli promjene na osnovu kojih će se znati "gdje sam sada".