Natrag u garažu - s novim Bugom
Vezano uz: Natrag u garažu - s novim Bugom

Pozdrav ekipa!
Sječam se tih pradavnih vremena i sad kad ste već spomenuli Gobca, da li je na tom CDu (a ako i nije) ona stvar koju je on odpjevao a ide ovako nekako "kad mi virusi požderu fajle i ostave trag ja ne očajavam nego čitam BUG... čitam BUG".
Ne, nije ... To je bila radijska reklama (jedna od više njih), koja se puštala na Radiju 101, a mislim da je bila i na nekom od CD-a ili DVD-a, ali naravno kasnije u odnosu na spominjani CD u tekstu.

Ha, ha - super mi je kada vidim kako publika stari skupa s nama i iskopa ovakve detalja. Pa u to ime jedna prigodna od Let 3 (Dijete u vremenu), mislim da je i ovaj video bio na nekom od naših starih CD-a:
https://www.youtube.com/watch?v=oRusNB3Ufc4

Sjećam se da je na jednom CDu bila "Nafta"

Bug pratim, zbog posla ne redovno, oduvijek. Mnogo toga me naučio i hvala mu. I dalje je okay što se tiskanog oblika tiče, ali portal debelo zaostaje po kvaliteti. Kasni se s vijestima, nerijetko se tu nađe žutila i ja jednostavno ne mogu prihvatiti Premium ekshibiciju.

Bug pratim, zbog posla ne redovno, oduvijek. Mnogo toga me naučio i hvala mu. I dalje je okay što se tiskanog oblika tiče, ali portal debelo zaostaje po kvaliteti. Kasni se s vijestima, nerijetko se tu nađe žutila i ja jednostavno ne mogu prihvatiti Premium ekshibiciju.
Premium su tekstovi iz tiskanog izdanja i to je to. Mogu se pročitati u časopisu, ali i na webu.

Pa ka da to ne znam. Uglavnom nemam tiskano izdanje i nema mi se smisla pretplaćivati pa tako ciao bao Premium. Po meni loša odluka uvođenja Premiuma. Ne vjerujem da ste dobili ono što ste htjeli.

Biti pretplaćen na Bug je stvar opće kulture, kao u osnovnoj školi na Modru lastu ili Smib!

... rekne Kant i ostane živ.

joj da sječam se tog CD, pjesme, Gobca odnosno svako malo kada je vrte naradiu

Ajde, ovaj broj se čini zanimljiv. Dat ću tih 5 eura i šansu na račun stare slave, čisto da vidim da li je Bug krenuo nabolje , a i članci mi se čine pogođeni.
Pozdrav ekipa!
Sječam se tih pradavnih vremena i sad kad ste već spomenuli Gobca, da li je na tom CDu (a ako i nije) ona stvar koju je on odpjevao a ide ovako nekako "kad mi virusi požderu fajle i ostave trag ja ne očajavam nego čitam BUG... čitam BUG".