Sutra ka Mjesecu polijeće privatna američka misija
Vezano uz: Sutra ka Mjesecu polijeće privatna američka misija

baš su bezobrazni ti indijanci. nije im bilo odovoljno to što su dopustili doseljenicima sa "starog konjtinenta" da ih istrijebe otimajući im zemlju, uvale im bolesti i vatrenu vodu i otjeraju u rezervate, ništa nisu rekli kad su indijanski narodi dali jedno dvadesetak američkih predsjednika i nebrojeno ser senatora te vodećih figura američkog biznisa, politike i javnog života općenito. ne. oni bi sad i mjesec. ma, mislim stvarno ...
Kako ih nije sramota, žive na tuđoj zemlji. Da su "došli" u stoljeću sedmom, a to "došli" znači došli pljačkati, paliti, ubijati i silovati, onda bi bilo sve u redu ili ukratko i ti živiš na tuđoj zemlji. Inače, neki dan vidio sam bosansku interpretaciju prema kojoj su Turci došli u ove krajeve. Došli su i Židovi u Izrael, pa se sad Turci bune, bune se, a krščansku crkvu u Carigradu prevorili su u đamiju.

Ubacili 1 Bitcoin.

i ode njima "misija" u mp3, a cerekali se rusima. karma is a bitch.

Ova misija je imala za cilj zamijeniti Ruske RD-180 motore koje su do sada Amerikanci koristili.
baš su bezobrazni ti indijanci. nije im bilo odovoljno to što su dopustili doseljenicima sa "starog konjtinenta" da ih istrijebe otimajući im zemlju, uvale im bolesti i vatrenu vodu i otjeraju u rezervate, ništa nisu rekli kad su indijanski narodi dali jedno dvadesetak američkih predsjednika i nebrojeno ser senatora te vodećih figura američkog biznisa, politike i javnog života općenito. ne. oni bi sad i mjesec. ma, mislim stvarno ...