zbuzanic uto 2.1.2024 21:26

Kasne jedno 10 godina kao i naše banke. Na revolutu kamata za novce koji stoje 4% (uz veliki rizik na binanceu dobivam oko 10%), plaćanje bez naknade bilogdje, sve plaćam revolutom, bitcoin kupnja/prodaja, dionice, vađenje love bez naknade, šeranje love sa drugima, sve koristim i na svemu sam profitirao, dok u hrvatskoj banci naknada za plaćanje, naknada na drugom bankomatu, kamata 0.1% dakle novci trunu... nek i banke propadnu jer ne znaju kako privući ljude i ponuditi konkretne stvari, za kredit ovako ionako moraš u lokalnu banku.

encoding sri 3.1.2024 00:31
zbuzanic kaže...
Kasne jedno 10 godina kao i naše banke. Na revolutu kamata za novce koji stoje 4% (uz veliki rizik na binanceu dobivam oko 10%), plaćanje bez naknade bilogdje, sve plaćam revolutom, bitcoin kupnja/prodaja, dionice, vađenje love bez naknade, šeranje love sa drugima, sve koristim i na svemu sam profitirao, dok u hrvatskoj banci naknada za plaćanje, naknada na drugom bankomatu, kamata 0.1% dakle novci trunu... nek i banke propadnu jer ne znaju kako privući ljude i ponuditi konkretne stvari, za kredit ovako ionako moraš u lokalnu banku.

Jedna (poprilična) prednost fizičkih banaka je što ti neće random freezati pare na računu, a da to i učine, opcije su ti bolje nego psovat mater indijcima na chatu. Postoji zgrada u koju možeš ušetati i psovat konkretnom službeniku, ali vjerojatno nikad ne bi ni došlo do toga. To je u biti i jedini razlog zašto još imam nešto para u našim bankama, jer na Revolut/Wise stavljam samo "protočne" pare, dakle za kupit nešto konkretno

konjRR sri 3.1.2024 10:42
zbuzanic kaže...

Ako te buni zasto je usluga "besplatna" i kamata "dobra" sjeti se wirecard