Ajar čet 28.12.2023 18:14
Miro kaže...

Navodno dobro ide i estetskim kirurzima, a imaju i što dati djeci za jesti stomatolozi, no izgleda da nitko ne radi tako puno kao odvjetnici, pa nije čudo da su najbogatiji:

https://www.bug.hr/propisi/appleova-zalba-uspjela--opet-smiju-prodavati-apple-watch-u-sad-u-37345

je, privatni zdrvstveni (uključiv veterinare) i u nas dobro maste brk. kad se sjetim kako sam (davno, jasno, i samo zbog pritiska staraca) položio prijemne za pravo i ekonomiju pa odabrao (tad se činilo) manje zlo - ekonomiju. a htio sam studirati kiparstvo. no kad u startu fulaš, poslije prođe baba s kolačima. no nema sad više (i odavno prije) veze. meni je i malo dovoljno i neam nekih materijalnih čežanja. u mojim godinama, samo da je zdravlja 

HCMAA pet 29.12.2023 08:51

nasljednici starih rimljana bi trebali tužiti NYT jer koriste njihovu abecedu...jadni rimljani se polomiše dok nisu posložili svojiu abecedu i sad ovi je mukti koriste...a tek gutenberg koliko je imao neprospavanih noći...svatko svakome bi trebao plaćati za njihove intelektualne usluge pa da vidimo gdje će nas to dovesti...