Ajar uto 19.12.2023 11:52

ma kakva je to sramota od države u kojoj se pati od zatvora, ako se laže o postignućima vlastita "tech" biznisarenja i mami ulagače bajkama, uz figu u džepu?! to se nama ne može dogoditi, je li tako djeco?  

Aldo uto 19.12.2023 12:40
turboflash kaže...

Hoćel' rimac u zatvor jer je lagao da je prodao 88 C1 i 120 C2 za koje nije tada imao ni homologaciju i kupio pare od poticaja?

ne znam... ali budući da se Ilko raspisao o njemu, ne piše mu se dobro... a i ostatak ekipe imbex sendvičara je postalo nervozno... vjerojatno kasni isporuka parizera

CrniPero uto 19.12.2023 12:48
Aldo kaže...
turboflash kaže...

Hoćel' rimac u zatvor jer je lagao da je prodao 88 C1 i 120 C2 za koje nije tada imao ni homologaciju i kupio pare od poticaja?

ne znam... ali budući da se Ilko raspisao o njemu, ne piše mu se dobro... a i ostatak ekipe imbex sendvičara je postalo nervozno... vjerojatno kasni isporuka parizera

Lažibrada ima i BiH državljanstvo

gpd uto 19.12.2023 13:01

Nije iznimka nego pravilo da se "zavaravaju investitori".

Investitori to znaju. Investitori i sami hype-aju imaginaciju.

Najbolje prođu koji kupe u startu i pnda prodaju udjele nekom naivcu u početku zalaska hype-a.

Tako da me čudi zašto je to točno ovaj uhičen?

HCMAA uto 19.12.2023 17:02

od kada je krenula ta priča sa start-upovima...našim političarima puna usta njih...start-up iz garaže bude nadomjestio jednu tvornicu koja je zapošljavala...2000...5000...10000 rvatina....tip sastavi 3D printer u garaži na otoku...eto gradonačelnika...ovo je  početak jedne priče da naša županija postane svjetski lider u proizvodnji 3D printera...godina prošla ostala samo garaža i otok

50% tih start-upova su u start već prevara za izvlačenje novaca...ostalih 30% izmišljaju toplu vodu...i ostade tih 20%

Feudalac uto 19.12.2023 20:59
gpd kaže...

Nije iznimka nego pravilo da se "zavaravaju investitori".

Investitori to znaju. Investitori i sami hype-aju imaginaciju.

Najbolje prođu koji kupe u startu i pnda prodaju udjele nekom naivcu u početku zalaska hype-a.

Tako da me čudi zašto je to točno ovaj uhičen?

Zašto? Dao se uhvatiti u laži prije vremena. 

Dragi Vođa sri 20.12.2023 15:17
cvaja997 kaže...

Mir i tišina zelenih kolega. 

A ovo ima veze sa zelenim... kakve točno?

Ono, imamo prevaranta koji prodaje maglu. To može biti električni kamion, ICE auto ili čačkalice. Koja je poanta ovog posta? 

Ajar sri 20.12.2023 16:13

eto, i meni je čudno kako gretini tundbergaši nisu prepoznali kako ne postoji ekološkiji proizvod od nepostojećeg. navedeni gospodin "fake it 'til you make it OR you get caught" će sad dobiti priliku zatvoroterapijom razvijati nove tehnike sigurnog, održivog i brzog podizanja sapuna s pločica u grupnoj tuširaoni te, kad i ako izađe, svoje spoznaje ponuditi tržištu u obliku start-up-a, koji će jamačno privući mnogog investitora (kao što drek privlači muhe) uz stalan rast (poput tumora).