gpd uto 12.12.2023 12:03

Što su napravili s ChatGPT je vrlo zahtjevno i komplicirano. Ne može svaki geek iz garaže napraviti takvu AI. Potreban je najmanje cloud od Amazona i barem milijun $$$ samo za treniranje.

W1ck3d8u2z uto 12.12.2023 12:06
gpd kaže...

Što su napravili s ChatGPT je vrlo zahtjevno i komplicirano. Ne može svaki geek iz garaže napraviti takvu AI. Potreban je najmanje cloud od Amazona i barem milijun $$$ samo za treniranje.

ne znam.. impresivno jest, ali i na granici s beskorisnim... po meni, i za moje potrebe... možda griješim

Aldo uto 12.12.2023 13:31
pqweasdyxc kaže...

AI mi služi samo kao odličan prevoditelj. A i to jako rijetko koristim.

ChatGPT v4, a i raniji, postali su toliko "lijeni" da su u principu neupotrebljivi za običnog juzera... 

Yuda uto 12.12.2023 15:35
W1ck3d8u2z kaže...

ne znam.. impresivno jest, ali i na granici s beskorisnim... po meni, i za moje potrebe... možda griješim

Beskorisnim ljudima je malo toga od koristi, da se razumijemo ne mislim nužno na tebe.

Vampir001 sub 16.12.2023 04:16
bruno1026 kaže...
win keyeve.

Despite this method seemingly providing a free gateway to unrestricted Windows 11 and Windows 10 keys, there is actually a catch. The keys generated were generic license keys, which means that while they will allow you to install or upgrade Windows, the resulting version of the operating system will be restricted and some features will be limited.