Threads bi do kraja godine mogao biti lansiran u E
Vezano uz: Threads bi do kraja godine mogao biti lansiran u E

Ne zanimaju me Zukerbergove platforme. Facebook je totalno unistio, ima vise opcija od Adobe After Effecta a Instagramu ne vidim svrhu jer na svaku drustvenu mrezu mozes staviti sliku ili video.

And no f.... was given that day....

Iz eu regulatorske perspektive threads je razredni streber spreman na svaku vrstu kompromisa, dok x ima svoje ideje koje nisu nuzno uskladjene s onim sto eu birokrati traze od njega.

Iz eu regulatorske perspektive threads je razredni streber spreman na svaku vrstu kompromisa, dok x ima svoje ideje koje nisu nuzno uskladjene s onim sto eu birokrati traze od njega.
X vise nema kapacitet za implementirat bilo sta izvan US

Mozda se predomisle, a mozda i ne jer promet iz eu im povjesno nije posebno znacajan.

Sad sam se opet spojio na twitter aka x i browsam, scrollam i ne mogu se oteti dojmu da se pomalo pretvara u "liveleak" platformu, s gomilom nasilnih necenzuriranih video materijala.

Sad sam se opet spojio na twitter aka x i browsam, scrollam i ne mogu se oteti dojmu da se pomalo pretvara u "liveleak" platformu, s gomilom nasilnih necenzuriranih video materijala.
To je trend s vecinom platformi sada (pa i Instagramom).
Jednostavno modeli preferiraju nesto sto se zove long video view, a kako ljudi vole gledat ta sr.nja automatski se propagira vise
Koliko je ta X ptičica uopće zaživjela kod nas? Spojim se tu i tamo da pročitam novosti mojeg sada omiljenog njurgavca i dežurnog laprdala Elona Muska.
Ne moram se nužno slagati s njegovim mišljenjem oko svega, svejedno mi je interesantan, a i kako ono kažu "i ćorava kokoš zrno ubode", a bome on stvarno prdi li ga prdi, a tu i tamo i nešto dobro zaprdi.