Baldur's Gate 3 je uvjerljivi pobjednik The Golden
Vezano uz: Baldur's Gate 3 je uvjerljivi pobjednik The Golden

Očekivano i nikakvo 'đenje. Šteta što nemaju kategoriju najgore igre/studija da se "nagradi" COD MW3/aktiviŽn zajedno sa njihovom debilnom zajednicom kupaca "Može i govno COD, al ja ću ga pojest, rado".

Očekivano.

Blizarde, blizarde...
...
Hm, Coccoon skupio nagradu. Nisam naviknut na tu "lijepu/nature" grafiku, čak mi je malo odbojna da budem iskren, ali čujem na više mista hvale igricu pa ću bacit (zaigrat :)
Super je Cacoon. Ako voliš puzzle igre, ne možeš pogriješiti. Plus što je i na gamepassu. Preporučam što manje gledati gameplay videe prije igranja.
Sreća da BG3 nije došao na Xbox je bi Starfield ostao bez nagrade.
Imam još backloga za riješiti do Baldurs Gatea, a i trebam biti u raspoloženju za započeti igru od 100h+. Možda tamo za Božićne blagdane upiknem na Steamu pa da vidim u čemu je toliki hype.

Očekivano i nikakvo 'đenje. Šteta što nemaju kategoriju najgore igre/studija da se "nagradi" COD MW3/aktiviŽn zajedno sa njihovom debilnom zajednicom kupaca "Može i govno COD, al ja ću ga pojest, rado".
Sidit na gajbi isprid dućana i pit pivo = još uvijek igrat COD

kakav je FF 16 u odnosu na FF 7? Igram sam sedmicu davno prije, super je bila. Najviše me priča dojmila, posebice onaj dio bježanja iz Midgara, pa te mini priče s likovima, isl.
Da li je i FF 16 takav ili je to više ono "multiplayer bum trash pew pew" namijenjeno tiktok generaciji?

Svi FF poslije X su ti akcijski/turnbased hibridi.
Tak da bolje odigraj 8,9,10 pa onda starije nastavke.
Noviji em nemaju neke razrađene priče, em su preakcijski...
Blizarde, blizarde...
...
Hm, Coccoon skupio nagradu. Nisam naviknut na tu "lijepu/nature" grafiku, čak mi je malo odbojna da budem iskren, ali čujem na više mista hvale igricu pa ću bacit (zaigrat :)