Miro - kolaboracijska virtualna bijela ploča koja
Vezano uz: Miro - kolaboracijska virtualna bijela ploča koja

i što kaže Miro, kakav je stav redakcije o tome?

i što kaže Miro, kakav je stav redakcije o tome?
Infatilni Katalonac se okreće u grobu - kakve črčkarije oni danas nazivaju njegovim imenom...

Infatilni Katalonac se okreće u grobu - kakve črčkarije oni danas nazivaju njegovim imenom...
slavu te trojice (Miró, Kandinsky, Klee) nikad nisam uspio shvatiti, jer i dalje mislim kako klinci u vrtićima drljaju "umjetničkije". ili magarci repom umočenim u boju. ili tarzanova čita. ili slonovi surlama. moguće je i da su naziv ove ploče odabrali ponukani nepatvorenim čistim sarkazmom ili metodom najmanjeg zla (od navedene trojice). putovi marketinga nedokučivi su (za razliku od njihova ishoda).

Zoom ima integriranu bijelu ploču u sve sastanake. Aktiviramo je pritiskom na ikonu i ima sve što je potrebno za suradničko brzopotezno crtanje i lickanje po ploči ili ekranu.

Koliko je "Miro" kompatibilan sa mobilnim OS sučeljima?!
Obzirom u jednoj mojoj planinarskoj skupini postoje korisnici i jedne i druge platforme, koliko se to dobro pari u svakodnevnom radu između njih i mobilnih gadgeta?!
Čudi me da Office 365 nema nekakav slični alat preko kojeg bi se moglo "lajv kolaborirati" i raditi svakakve črčkarije na bijeloj ploči.