Vandit čet 9.11.2023 12:17

Facebook imam zbog ni sam ne znam kojeg razloga. Kada odem tamo, 90% feeda mi čine grupe u koje nisam učlanjen i reklame. Tu i tamo iskoči nešto što je netko od prijatelja postao. Užas od platforme. 

guslac čet 9.11.2023 13:05
Vandit kaže...

Facebook imam zbog ni sam ne znam kojeg razloga. Kada odem tamo, 90% feeda mi čine grupe u koje nisam učlanjen i reklame. Tu i tamo iskoči nešto što je netko od prijatelja postao. Užas od platforme. 

Ja odem tamo svakih 4-5 mjeseci, i iznova se šokiram nepreglednošću sučelja, dizajnerskim promašajima i naupotrebljivošću. Ne shvaćam zašto to netko uopće koristi, i to svakodnevno. Sjećam se fejsa od prije desetak godina, puno upotrebljivija platforma je bila. Ovo sad je slično androidu, milijardu nepotrebnih opcija i menija koji vode u nepregledne kutke programskog koda.

Solo761 čet 9.11.2023 14:35

Instagram account nemam, samo facebook na kojemu sam jednom mjesečno (nemam pojma, da li je facebook account radi i na instagramu? 🤔) tako da im sigurno neću plaćati.

Nekada sam svakodnevno bio na FB-u, no kako su oni povećavali spamanje sa "Suggested for you" grupama, nekim kratkim filmićima i inim glupostima koje nisam tražio da mi pokušavaju podturiti kao ono na što sam se pretplatio. I mic po mic sam izgubio naviku otvaranja FB-a da pratim te "moje" 3D print i retro tech grupe jer je u zadnjoj fazi došlo do toga da 50% sadržaja na stranici bude iz tih "suggested" sranja koja me ne zanimaju...