CrniPero čet 9.11.2023 07:52
genije_čudo_prirode kaže...

i tako od ugrađene aplikacije koja jednostavno funkcionira ćemo mi europljani dobiti skupu uslugu koja neće funkcionirati...hvala pravnicima EU

Izjava u potpunosti ne utemeljena na činjenicama i zdravom razumu

genije_čudo_prirode čet 9.11.2023 10:39
CrniPero kaže...

i tako od ugrađene aplikacije koja jednostavno funkcionira ćemo mi europljani dobiti skupu uslugu koja neće funkcionirati...hvala pravnicima EU

koliko se sjećam, jedino je regulativa za roaming bila pozitivna, a sve ostale utječu negativno na cijene...imaš frišku od 1.7. za Apple Store gdje je nakon toga dosta aplikacija podigla svoje cijene za EU, pa regulativa o radu koja utječe na viši trošak rada u odnosu na američka ili azijska tržišta, pa regulativa o okolišu (s kojom se mogu složiti iako je skupa za potrošače), pa regulativa o jamstvu gdje su naglo nakon toga svi ugradili tih 14 dana besplatnog povrata u svoj trošak i povećali svoje cijene, pa imaš regulativu o sigurnosti gdje se u nekim sferama praktički ni ne isplati razmišljati o EU za ulaganje kao nove kompanije kada ulazak na tržište znači ogromna ulaganja u testiranja proizvoda gdje to isto na drugim tržištima nije potrebno

CrniPero čet 9.11.2023 15:00
CrniPero kaže...

koliko se sjećam, jedino je regulativa za roaming bila pozitivna, a sve ostale utječu negativno na cijene...imaš frišku od 1.7. za Apple Store gdje je nakon toga dosta aplikacija podigla svoje cijene za EU, pa regulativa o radu koja utječe na viši trošak rada u odnosu na američka ili azijska tržišta, pa regulativa o okolišu (s kojom se mogu složiti iako je skupa za potrošače), pa regulativa o jamstvu gdje su naglo nakon toga svi ugradili tih 14 dana besplatnog povrata u svoj trošak i povećali svoje cijene, pa imaš regulativu o sigurnosti gdje se u nekim sferama praktički ni ne isplati razmišljati o EU za ulaganje kao nove kompanije kada ulazak na tržište znači ogromna ulaganja u testiranja proizvoda gdje to isto na drugim tržištima nije potrebno

Za nekoga sa genijem u nicku pokazao si dijametralnu suprotnost !

Sa protokom vremene svaka stvar poskupljuje. Od osnovnih životnih namirnica do luksuznih

registracija čet 9.11.2023 18:34

dobar je iMsg. jedini problem u eu sto ga niko ne koristi

od svojih 30tak kontakata u telefonu, 1/3 ima iphone a od tih 10 ljudi. iMsg koriste 2 osobe i to jer ih ja silim na to

znaci realno niko

uza ekipa mi je na fb msg. ljudi s posla whatsup, ljudi +50 viber

genije_čudo_prirode uto 5.12.2023 08:16
registracija kaže...

dobar je iMsg. jedini problem u eu sto ga niko ne koristi

od svojih 30tak kontakata u telefonu, 1/3 ima iphone a od tih 10 ljudi. iMsg koriste 2 osobe i to jer ih ja silim na to

znaci realno niko

uza ekipa mi je na fb msg. ljudi s posla whatsup, ljudi +50 viber

to je otprilike valjda kod svih omjer, no ljepota u imsg je što jednostavno funkcionira, ne treba razmišljati jel ima s druge strane netko nokiu 3310 ili iphone 15, dobiti će poruku i ako je imsg biti će besplatna i moći ćeš je pročitati na svim apple uređajima tu sekundu. A onda krene sa whatsupp, viber, fb, signal, telegram....pa tko će sve to popratiti osim da stalno visim samo na mobitelu i čekam da mi netko napiše poruku