Kako ćemo, kada i gdje među prvima u svijetu koris
Vezano uz: Kako ćemo, kada i gdje među prvima u svijetu koris

Osim toga mi smo pametniji od Indijaca, za nas ne postoji rizik kradje osobnih podataka na nacionalnoj razini
In one fell swoop, roughly 10% of the global population appears to have had some of their most valuable personal identifiable information (PII) compromised. Yet Aadhaar continues to receive plaudits from Silicon Valley.

Ne kuzim. Cemu digitalna putovnica, ako moram sa sobom nositi fizicku putovnicu da oni mogu provjeriti podatke iz digitalne putovnice. Smijeh zivi.

Ne kuzim. Cemu digitalna putovnica, ako moram sa sobom nositi fizicku putovnicu da oni mogu provjeriti podatke iz digitalne putovnice. Smijeh zivi.
S druge strane, kontra all-in-one rješenja je da ću fizičku putovnicu i slične dokumente ostaviti kod kuće kad ih ne trebam time značajno umanjujući mogućnost krađe, gubitka ili kompromitacije. I to je besplatno, za razliku od online tehnologija gdje uvijek nekome nešto moraš plaćati.

Što ako se mobitel pokvari u avionu prije dolaska na graničnu kontrolu tj. u neutralnom prostoru?

Što ako se mobitel pokvari u avionu prije dolaska na graničnu kontrolu tj. u neutralnom prostoru?
Vjerovatno isto kao da izgubis klasicne dokumente 🫣

Kakvo pitanje. Što ćeš kad izgubiš putovnicu u avionu? Zvati veleposlanstvo i čekati tko zna koliko dok ne dobiješ papir. Ovako uđem u free shop i kupim novi mob i loadam backup. Jeftinije i brže nego čekati novu putovnicu.

Kako da kupim mobitel ako mi je sav novac bio u digitalnom novčaniku na istom tom mobitelu? Zaboravio sam lozinku za backup, Free shop nema trenutno u ponudi mobitele...

Kako da kupim mobitel ako mi je sav novac bio u digitalnom novčaniku na istom tom mobitelu? Zaboravio sam lozinku za backup, Free shop nema trenutno u ponudi mobitele...
Kako si ti zaključio da uvođenjem digitalne putovnice ona papirnata više neće vrijediti?

Kako si ti zaključio da uvođenjem digitalne putovnice ona papirnata više neće vrijediti?
Tko je išta zaključio?! Ovdje govorimo o tome da bi netko nosio isključivo digitalnu putovnicu sa sobom i moguće posljedice takve upotrebe. A ako treba uz digitalnu nositi i papirnatu koja je poanta ove digitalne?

Tko je išta zaključio?! Ovdje govorimo o tome da bi netko nosio isključivo digitalnu putovnicu sa sobom i moguće posljedice takve upotrebe. A ako treba uz digitalnu nositi i papirnatu koja je poanta ove digitalne?
Mi koji vidimo smisao nosit će mo digitalnu, a ti koji nevidiš smisao nosit ćeš papirnatu i onda otpadaju sva ova tvoja glupa pitanja.
p.s.
e da, zaboravih te pitati: kad ti ideš negdje na put nosiš li mobitel?

S druge strane, kontra all-in-one rješenja je da ću fizičku putovnicu i slične dokumente ostaviti kod kuće kad ih ne trebam time značajno umanjujući mogućnost krađe, gubitka ili kompromitacije. I to je besplatno, za razliku od online tehnologija gdje uvijek nekome nešto moraš plaćati.
S druge strane mobilna putovnica ce uvijek biti pri ruci za razliku od papirnate sto daje priliku za njeno cesce koristenje, npr kod buducih kovid checkpointa za pracenje populacije, a sve uz vecu efikasnost nego bitte papiren kao sto je bilo do sada. Smajli?

S druge strane mobilna putovnica ce uvijek biti pri ruci za razliku od papirnate sto daje priliku za njeno cesce koristenje, npr kod buducih kovid checkpointa za pracenje populacije, a sve uz vecu efikasnost nego bitte papiren kao sto je bilo do sada. Smajli?
Toliko su se posrali s prošlim mjerama da sumnjam kako će to u ovoj generaciji više ikad proći

kako u banci fotokopiraju digitalnu osobnu?

Jako dobar backup, jednostavnije izdavanje i produžavanje, manja mogućnost zloupotrebe nakon krađe...
Ne hvala, držim se isključivo papira
Prednost moje papirnate putovnice je u tome što je uvijek "napunjena"