OnePlus Open ima impresivan sustav kamera, a može
Vezano uz: OnePlus Open ima impresivan sustav kamera, a može

Ajde bar je MKBHD rekao da na svom ima mrtve pixele..

Koliko ti plastični ekrani mogu trajati,izgleda mi to kao slaba točka,tih mobitela ?

Negdi sam vidio da je testiran na milijun otvaranja što je cca trajanje oko 10 godina ako ga otvaraš 100 puta na dan.

muka mi je od recenzija na youtubeu, apsolutno svi u isti dan pričali identično o smartphoneu, baš sve sve, kao da su skoro pa do riječi isto pričali.
na kraju iskreno više ne vjerujem nikome... da je dobar, jest. Da je *tako* dobar, pričajte to drugoj budali...
Tako idu i sve ostale "recenzije". Mediji dobiju pripremljene prezentacije i c/p pogodna polja.
Za pravi test pričekaš pola godine da Anand nešto objavi, ako uopće objavi.

Koliko ti plastični ekrani mogu trajati,izgleda mi to kao slaba točka,tih mobitela ?
Problem je s folijom zaštitnom koja s vremenom popusti te se počne odljepljivati, a ne može praktično bez nje.

Dok ne smanje cijenu ispod 800€, meni neće biti zanimljiv niti jedan preklopni mobitel

Frend uzeo folda, ne bi se mogo na ono usko naviknut.
Ovdje pak nema Qi i reverse, to mi je lose.
Honor isto, al ajde on je najtanji bla bla.
Dakle, naprijed 20:9, malo water i Qi, uzimam, ocito moram cekat iducu generaciju. Iako oneplus/oppo, oni bas nisu na ti s Qiem.
A cijena je onak, visoka, al opet, ak obicni dodju prek 1000, a tek sa 16/512, nije ni ovo nesto nezamislivo.

Frend uzeo folda, ne bi se mogo na ono usko naviknut.
Ovdje pak nema Qi i reverse, to mi je lose.
Honor isto, al ajde on je najtanji bla bla.
Dakle, naprijed 20:9, malo water i Qi, uzimam, ocito moram cekat iducu generaciju. Iako oneplus/oppo, oni bas nisu na ti s Qiem.
A cijena je onak, visoka, al opet, ak obicni dodju prek 1000, a tek sa 16/512, nije ni ovo nesto nezamislivo.
Vivo X Fold2 pak nema problema s Qi, koji isto spada pod BBK, interesantno. Kod te grupacije namam pojma koji brend im spada gdje u klasifikaciji.
muka mi je od recenzija na youtubeu, apsolutno svi u isti dan pričali identično o smartphoneu, baš sve sve, kao da su skoro pa do riječi isto pričali.
na kraju iskreno više ne vjerujem nikome... da je dobar, jest. Da je *tako* dobar, pričajte to drugoj budali...