Sony predstavio tanju verziju PlayStationa 5
Vezano uz: Sony predstavio tanju verziju PlayStationa 5

1000kn za čitač lol

To me čak i ne šokira budući da je cijena verzije bez toga 100€ manja (ok kradu te u startu za 20€, klasični Sony điberluk). Ono što mene smeta je naplaćivanje stalka 30€ Druga stvar, slim verzije su uvijek jeftinije ali iz nekog razloga ostaje identična cijena (ona povećana u odnosu na launch) kao i na normalnoj verziji konzole. Dodaj na to i povećanje pretplate, naplaćivanje običnih upgradeova igara na PS5 i nemogućnost automatskog dizanja performansi starih igara i, odigrat će se još spiderman 2 pa vrijeme je da ih ponovo zamijenim s xboxom koji u svojoj pretplati ima first party igre besplatne na dan islaska. Još sada kada se COD vraća dolje, novog uncharteda nema (ako i bude bit će neki woke bullshit vjerojatno) pa šta ću bzvz davati novce ovim japanskim klošarima...
Odvojivi DVD čitač. Pozdravljam.
Da, paprena je cijena dodatka, no super je ako kupiš digitalnu verziju pa se kasnije predomisliš.
I ono što mi izgleda kao najbolja opcija, je ako kupiš PS5 digital polovno, a ipak želiš igrati svoje stare PS4 igre. Samo naknadno kupiš DVD čitač.
A ne bi ih ubilo da su pokazali side-by-side stari i slim PS5.