Pixel 8 Pro ima 7 godina softverske podrške, ali i
Vezano uz: Pixel 8 Pro ima 7 godina softverske podrške, ali i

trenutno imam pixel 4a, radi odlicno ali sam uspio ekran sje... planiram kupiti 8
inace nakon iphonea, samsunga, sony, xiaomi, na kraju dosao do pixela i skroz sam zadovoljan, bez debilana koje proizvodaci nakace na telefon i samo smetaju

Pixel je odlican osim sto je punjenje sporo, zagrijava se ako snimas video, igras igre ili downloadiras puno, baterija ne izdrzi ni dan, i cesto izgubi signal za vrijeme razgovora. Osim toga stvarno je dobar i brz.

Pixel je odlican osim sto je punjenje sporo, zagriajava se ako snimas video, igras igre ili downloadiras puno, baterija ne izdrzi ni dan, i cesto izgubi signal za vrijeme razgovora. Osim toga stvarno je dobar i brz.
Neznam šta više ostane važnoga nakon toga da je stvarno dobar?
Meni nikad nije legao taj sirovi Android jer za svako govno moraš skinit novu aplikaciju, tako da sam nakon 4 skočio na Samsunga i njihov OneUi mi puno bolje leži a bloatwarea je jako malo sada, ako i je možeš ga na izi ili brisat ili blokirat.

Pixel 4A, radi super već 3 godine i nadam se da će još toliko.

Kolko ima baterijske podrske

Ovo za podršku od sedam godina zvuči odlično i ako sam dobro shvatio iz teksta, da će dobiti sedam novih verzija androida 🤔
U čemu je kvaka s no 5G u RH od googla?

Ne prodaje se službeno u Hrvatskoj i zato nema 5g podršku.

Bob Ross očito obožava pixele haha

Pixel je odlican osim sto je punjenje sporo, zagrijava se ako snimas video, igras igre ili downloadiras puno, baterija ne izdrzi ni dan, i cesto izgubi signal za vrijeme razgovora. Osim toga stvarno je dobar i brz.
Bolja polovina ima Pixela (6a, dakle serija 6 koja je dosta više kritikovana nego serija 7), ja S23. S23 se mnogo više zagreva, punjene mu je tek malo brže, a trajanje baterije vrlo slično (oba izguraju dan). Probleme sa pucanjem razgovora nisam primetio da ima, naprotiv...
Pixeli su odlicni. Namjeravam gurati pixel 6 bar do ljeta i onda uzeti osmicu, iskljucivo zbog kompaktnosti.
Pixel 6 je poprilicno glomazan uredjaj, ostalo sve 5.