PzKpfw sub 2.9.2023 12:56

Ne, vjeran sam kompjuteru.

Stasale su nove generacije koje su se rodile sa nekim komadom elektronike u rukama, te nisu navikli sjediti pred kompjuterom. Da se roditelji ne bave sa tobom, dobiješ komad elektronike u ruke.

Dijete sretno, roditelji sretni. To je ovako generalno napisano, al' svijet ih brzo nauči da mobitel ne mogu imati baš na svakome mjestu. Škola, posao, tekma,...

Mobiteli, tableti, ...danas je to dodatak svakome 'ko želi biti ozbiljno shvaćen.

NetkoNegdje sub 2.9.2023 15:54
PzKpfw kaže...

Ne, vjeran sam kompjuteru.

Stasale su nove generacije koje su se rodile sa nekim komadom elektronike u rukama, te nisu navikli sjediti pred kompjuterom. Da se roditelji ne bave sa tobom, dobiješ komad elektronike u ruke.

Dijete sretno, roditelji sretni. To je ovako generalno napisano, al' svijet ih brzo nauči da mobitel ne mogu imati baš na svakome mjestu. Škola, posao, tekma,...

Mobiteli, tableti, ...danas je to dodatak svakome 'ko želi biti ozbiljno shvaćen.

Jadno dijete, tužni roditelji.

Neki još niti u svojim 20ima nisu shvatili da mobitel ne mogu imati na svakom mjestu.

PaleRider ned 3.9.2023 14:45

Druga stvar kad si vani, ali nikad mi nije bilo jasno zašto netko pored kompjutera koristi mobitel. Meni je mrsko koristiti i laptop a kamoli mobitel, nema većeg komfora od desktopa. Osobno, nabadanje po virtualnoj tipkovnici telefona mi je užas. Da napišem istu stvar na mobu mi treba bar 10 puta više vremena, što zbog toga što ne mogu pisati s obje ruke, tj. s oba palca (ne kužim kako drugi mogu, ne čini mi se da imam toliko veće palčeve) što zbog ispravljanja grešaka u svakoj riječi.

ajimerej ned 3.9.2023 19:39

Rijetko koristim laptop za razonodu. Meni opet komfor i opuštanje znači mobitel u ruke i ležanje, upravo pišem ležeći.

Ali kad samo čitam imam neki uradi sam "selfie štap" koji kad ležim držim iznad sebe i spojio sam bluetooth miš na mobitel, tako da imam još veći komfor, ne pipkam po dodirniku nego lagano mišem klik naprijed-nazad ili skrolam dok čitam.

Sigurno se isčuđuješ 😁