notloB sri 23.8.2023 15:36
Jelash13 kaže...

1. Za mog života ne.

2. Ne osporavam.

3. wtf je 5 gee? Ja znam samo za Bee Gees.

Tako mlad a već desničar, tststs...

Moraš li u gotovo svakom svom postu pokazivati nepametno političko opredjeljenje?

Jelash13 sri 23.8.2023 15:39
notloB kaže...
Jelash13 kaže...

1. Za mog života ne.

2. Ne osporavam.

3. wtf je 5 gee? Ja znam samo za Bee Gees.

Tako mlad a već desničar, tststs...

Moraš li u gotovo svakom svom postu pokazivati nepametno političko opredjeljenje?

...za razliku od tebe koji navodno imaš 51 godinu i svakom forumašu cviliš da ćeš ga reportati. Napravi to i sad (ako još nisi) jer znamo da to želiš. 

notloB sri 23.8.2023 15:44
Jelash13 kaže...

...za razliku od tebe koji navodno imaš 51 godinu i svakom forumašu cviliš da ćeš ga reportati. Napravi to i sad (ako još nisi) jer znamo da to želiš. 

Drago mi je da i ti mene pratiš, želim da te se odstrani s foruma ali za prijavu ćeš se morati više potruditi, mlak si, sramežljiv i bojiš se a tako je malo potrebno za napraviti novi račun i ponovno gnojiti sa svojim političkim uvjerenjem.

Jelash13 sri 23.8.2023 18:07

Da me pitaš dok sam pod narkozom rekao bih Rokeri S Moravu, ali budući da Mašinka ne iskrivljava samoglasnike šansa za to je jako mala.

Pusti naše preprike na stranu, moraš se složiti samnom da je kaži Mile vasionski brate, na Mesecu ima li salate jako upečatljiv dio.

Nažalost, punu verziju te pjesme ne mogu naći. Ima još jedna, ali kvaliteta je tako loša da zvuči kao da je snimana diktafonom dok su ju puštali u bunkeru.

Harmonika je dosta dobra, šta je je.

rjakopec sri 23.8.2023 20:44
Jelash13 kaže...

Da me pitaš dok sam pod narkozom rekao bih Rokeri S Moravu, ali budući da Mašinka ne iskrivljava samoglasnike šansa za to je jako mala.

Pusti naše preprike na stranu, moraš se složiti samnom da je kaži Mile vasionski brate, na Mesecu ima li salate jako upečatljiv dio.

Nažalost, punu verziju te pjesme ne mogu naći. Ima još jedna, ali kvaliteta je tako loša da zvuči kao da je snimana diktafonom dok su ju puštali u bunkeru.

Harmonika je dosta dobra, šta je je.

Eto dokaza da je AI već sada pametniji od večine ljudi. 

Jelash13 sri 23.8.2023 20:57

AI je običan google pretraživač koji daje generične odgovore. Isto kao što su pametni telefoni od ljudi napravili bedake jer nitko više ne pamti brojeve telefona (zašto i bi kad ima sve memorirano) niti bilo što drugo kad je tu kamera da poslika.

Jelash13 čet 24.8.2023 09:11

Velik dio tog novca koji se potroši na film ide zapravo u reklamiranje, postavljanje plakata, "guranje" autobusa sa posterom filma itd. Sve se to vrati na kino blagajnama. Uostalom, koliko se love utuca u reklame za vrijeme super bowla?

https://www.vecernji.hr/showbiz/nikad-skuplje-cijene-oglasa-samo-30-sekundi-reklame-na-super-bowlu-kostalo-je-tvrtke-vise-od-46-milijuna-kuna-1563197

Kako se vrati nazad novac uložen u neki svemirski projekt? Ozbiljno pitam jer ne znam.