cvaja997 sub 19.8.2023 14:11

Pukla mi je kruna. Bio kod privatnika. 2 puta, rekonstrukcija krune, 110 eura svaki put. Posao i pristup su dobri, ali da košta, košta. Ukupno ne znam jesam bio 2 i pol sata na stolu. Al dobro, ionako nije privatnik za siromašnu radnu klasu, pa tako neće bit ni ovaj lijek.

bnaci sub 19.8.2023 19:56
HCMAA kaže...
Ma bolje da naprave tabletu za rast onog zuba...recimo 1cm po tableti.... jedna tableta 1000€

Mislim da bi se prodavala ta tableta i za 10 000 eura po cm. Naravno, meni osobno nije potrebo jel, samo mišljenje..

ddarknessfairyy ned 20.8.2023 07:22
bnaci kaže...

Mislim da bi se prodavala ta tableta i za 10 000 eura po cm. Naravno, meni osobno nije potrebo jel, samo mišljenje..

To dal' je tebi potrebna možebitna tableta treba pitat tvoju partnericu(ili partnera) a ne tebe. Tebi osobno za dnevne potrebe je svaka veličina dovoljna 

UniqueBug ned 20.8.2023 10:09

"... i dugoročne kratkoročne memorijske jedinice..." što je pjesnik želio reći? 😁😁 Copy-translate-paste tu i tamo treba ipak pročitati i ispraviti...

Koje su teoretske mogućnosti magnonskog računala? Ima li uopće prednosti pred klasičnim, struju je lakše usmjeravati/voditi nego magnete.

Zaporožac ned 20.8.2023 10:17
ddarknessfairyy kaže...
 To dal' je tebi potrebna možebitna tableta treba pitat tvoju partnericu(ili partnera) a ne tebe. Tebi osobno za dnevne potrebe je svaka veličina dovoljna 

Što kaže moj kolega nakon što mu je žena s kojom je bio rekla da mu je mali i da je brzo bio "gotov"..

"Što se mene tiče, ona je izj*****a "