Ivan(4) pon 24.7.2023 12:59

Čak i da stavimo na stranu suštinu priče (što nikako ne ide, jer to je suština priče), kad bih primio email koji kaže "Zdravo, ja sam ta i ta poznata firma i spremam se da ti obrišem tvoj sadržaj koji si platio. Da ti se to ne bi desilo, imaš rok od X dana da klikneš na ovaj link ovde.", momentalno bih ga klasifikovao kao phishing.

MEGATAMA pon 24.7.2023 13:06

Prije par mjeseci smo ovdje imali raspravu oko digitalnih igar i opcenito digitalnog sadrzaja.

Na kraju se eto pokazalo da se bez digitalnog sadrzaja itekako moze ostat i da u biti nikad nije nas nego ga "rentamo".

NathanDrek pon 24.7.2023 14:13
MEGATAMA kaže...

Prije par mjeseci smo ovdje imali raspravu oko digitalnih igar i opcenito digitalnog sadrzaja.

Na kraju se eto pokazalo da se bez digitalnog sadrzaja itekako moze ostat i da u biti nikad nije nas nego ga "rentamo".

"Never skip leg day and subscription month"

Srce Isusovo pon 24.7.2023 15:05
pqweasdyxc kaže...

Znači Ubisoft više nikad neće dobiti ni centa od mene. Tu mislim i na fizičke i na digitalne igre.

Pojma nemaš koji je to spas za dušu i tijelo kad neke izdavače i studija izbjegavaš pod svaku cijenu... Igara ima na sve strane i onda da se jebem sa nekim tamo EAima, Bethesdama i Ubijima ili koji već se drugima gade, svejedno, ignore... ko da ne postoje. Volio sam i assasins, i far cry, ali ne toliko da im se guzim za svaki kurac.