Ubisoft briše neaktivne račune igrača na Ubisoft C
Vezano uz: Ubisoft briše neaktivne račune igrača na Ubisoft C

Čak i da stavimo na stranu suštinu priče (što nikako ne ide, jer to je suština priče), kad bih primio email koji kaže "Zdravo, ja sam ta i ta poznata firma i spremam se da ti obrišem tvoj sadržaj koji si platio. Da ti se to ne bi desilo, imaš rok od X dana da klikneš na ovaj link ovde.", momentalno bih ga klasifikovao kao phishing.

Prije par mjeseci smo ovdje imali raspravu oko digitalnih igar i opcenito digitalnog sadrzaja.
Na kraju se eto pokazalo da se bez digitalnog sadrzaja itekako moze ostat i da u biti nikad nije nas nego ga "rentamo".

Ne brišu račune na kojima su kupljene igre, nego samo one koji su neaktivni s besplatnim sadržajem

Ne brišu račune na kojima su kupljene igre, nego samo one koji su neaktivni s besplatnim sadržajem
https://ffa.hr/vijesti/ubisoft-brise-neaktivne-racune-cak-i-ako-imate-kupljene-igre/91379/

https://ffa.hr/vijesti/ubisoft-brise-neaktivne-racune-cak-i-ako-imate-kupljene-igre/91379/
Idem provjeriti, imam jedan smurf account s kupljenim siegom koji nisam palio od 2018.

Znači Ubisoft više nikad neće dobiti ni centa od mene. Tu mislim i na fizičke i na digitalne igre.

Prije par mjeseci smo ovdje imali raspravu oko digitalnih igar i opcenito digitalnog sadrzaja.
Na kraju se eto pokazalo da se bez digitalnog sadrzaja itekako moze ostat i da u biti nikad nije nas nego ga "rentamo".
"Never skip leg day and subscription month"

Za ovakve bahate odvratnoće treba podnijeti kolektivnu tužbu, da klikneš na tri zle eule ne smiju ti oteti plaćeno.

Znači Ubisoft više nikad neće dobiti ni centa od mene. Tu mislim i na fizičke i na digitalne igre.
Pojma nemaš koji je to spas za dušu i tijelo kad neke izdavače i studija izbjegavaš pod svaku cijenu... Igara ima na sve strane i onda da se jebem sa nekim tamo EAima, Bethesdama i Ubijima ili koji već se drugima gade, svejedno, ignore... ko da ne postoje. Volio sam i assasins, i far cry, ali ne toliko da im se guzim za svaki kurac.

Odjednom su svi poceli da brisu racune. Evo i Google je najavio da racun koji nije bio aktivan 2 godine se brise.

Ovo je naravno pocetak,cilj je da se covjek mora logirat na dnevnoj bazi inace ide brisanje acounta 😁
Kroz par godina naravno,kad i na ovo naviknu ljude...sto uopce nije problem.

Sad kad se svi ugledaju na to.

Bez problema sam se ulogiro na smurf, tako da se ne brišu računi s kupljenim igrama :)

Mogu oni brisat račune, ali torrente ne mogu.
I gubiš sve igre koje si platio.... kakva pljačka
Naravno, time samo legitimni igrači izvlače deblji kraj
S druge strane.
nitko ne gnjavi niti im tko briše igre s PC-a