ihush sri 19.7.2023 18:02

iz davnih vremena.. dok je još varga bio šef, pa ministar, .. akd..

ili... već +15 god uništavanja, dok juzeri i dalje koriste moje xp-pdf upute, nije cuspis nego pke+elis (client) itd.. (cuspis je samo 'krovna' firma čisto iz vlasničkih prava + london.. no ni to ne pomaže protiv lokalnih moćnika i ministarstava..). tj najgori mogući parntner je akd, tj za protivnike barem znaš da su protivnici... s tim da imaju (ili su imali) nešto ljudi koji znaju što-kako, no realno oni ne rade ništa dok zakolju zlatnu koku umjesto da svaki dan dobiju jedno jaje..

Ajar sri 19.7.2023 19:04

s osme strane, nedavno talambasan (pa i tu u bug-u) sustav uzbunjivanja i upozoravanja na telefone NIJE ni trc povodom ovoga danas u zg. čak ni sirene. crkvena zvona? neeeeeeeeee. ništa pod milim isukrstom. sve majmun do majmuna u "strukturama". očito tehnologije u rvacku dolaze izgubiti se i nestati/krepati zaboravljene, nakon što ih se masno plati nekavim luftbrezerima koji glume IT firme, a mi ostajemo slijepo crijevo europe. 

ured: 

još gore: državni hidrometeorloški uhljebarnik prikaze na stranicama ažurira (danju) svakih jedan (!!) sat. danas je nevrijeme počelo i trajalo svuda oko nas dok je, prema njima, bilo tek "potpun o oblačno, bez oborine". sad piše " grmljavinsko nevrijeme" iako je odavno prošla baba s kolačima i tučom. a svugdje se deru kako valja obavezno pratitit stanje na njihovim internetskim stranciama. mislim, koje su to bitange beskorisne ... 

ured II:

a koji q tebi, vrba13, nije jasan u svemu ovome? s čime se ti to ne slažeš i zašto? 

maskmaker sri 19.7.2023 19:52

To je kad se uključe firme i stručnjaci za informacijsku sigurnost. Mlatimudani kojima je doseg unijeti vrijednost u proxy ili firewall. A kada nekaj ne radi onda se gazi po sistemcima. Boli ih jel proizvodnja ili općenito sustav funkcionira. Kad i zeznu, nisu oni budni noćima. Ali kad se daju izvješća onda, mi smo utvrdili, mi smo pretpostavili. Jeste moj K...Vi ste pročitali, i rekli to se mora. Napravili ste ništa.