PaleRider čet 6.7.2023 13:15

Kakva superinteligencija? Nepouzdani informator istreniran na ogromnom setu podataka uz orgromnu pripomoć (ie. fine-tuning) ljudske inteligencije, a koji može odglumiti prosječnog (tj. lošeg) programera, prosječnog (tj. lažljivog) novinara i sl. 

Ako je i potrebna kontrola AI-ja to nije zbog superinteligencije nego eventualno odglumljene supergluposti.

DuxCro čet 6.7.2023 17:04
bruno1026 kaže...
da je ta supermegainteligencija upola toliko inteligentna koliko se priča, nebi prolazile "grandma" fore s ključevima za windowse ili stranicama za torrente.

Mislim da su pokrpali to. I ja sam tražio priču sa steam game kodovima i chatGPT mi dao nevažeče.

Keso čet 6.7.2023 17:05

ChatGpt4 pomalo razočarava. Izmišlja netočne tvrdnje (laži), ne zna ni lake zadatke poput ovog: Posao je počeo 1.7.2023. u 23:00. Dovršeno je 40% 2.7.2023. u 3:00. U koji datum i vrijeme će posao biti gotov ako je tempo rada uvijek isti?
Pa da vidiš kako ta AI petlja, to je u potpunom nesrazmjeru s prašinom koja se diže oko njega. Dobar je za izmišljanje priča i laži, gramatiku, prijevode, ali neke stvari mu stvarno ne idu. Bar ne u ovoj verziji.

PaleRider pet 7.7.2023 12:56
Entry Point kaže...
Vas dvoje shvaća da se ovdje govori o budućnosti, a ne sadašnjosti? Zar je tako teško čitati s razumijevanjem?!

Shvaćam. Shvaćaš li ti da i sadržaj i treneri postaju sve manje inteligentni?