OpenAI formira tim koji će pod kontrolu staviti 's
Vezano uz: OpenAI formira tim koji će pod kontrolu staviti 's

Kakva superinteligencija? Nepouzdani informator istreniran na ogromnom setu podataka uz orgromnu pripomoć (ie. fine-tuning) ljudske inteligencije, a koji može odglumiti prosječnog (tj. lošeg) programera, prosječnog (tj. lažljivog) novinara i sl.
Ako je i potrebna kontrola AI-ja to nije zbog superinteligencije nego eventualno odglumljene supergluposti.

da je ta supermegainteligencija upola toliko inteligentna koliko se priča, nebi prolazile "grandma" fore s ključevima za windowse ili stranicama za torrente.

Vas dvoje shvaća da se ovdje govori o budućnosti, a ne sadašnjosti? Zar je tako teško čitati s razumijevanjem?!

Prvo što će AI početi tražiti je TKO IMA prst na prekidaču.Čim to skuži GAME OVER.

Prvo što će AI početi tražiti je TKO IMA prst na prekidaču.Čim to skuži GAME OVER.
A zašto tako misliš?

Mislim da su pokrpali to. I ja sam tražio priču sa steam game kodovima i chatGPT mi dao nevažeče.

ChatGpt4 pomalo razočarava. Izmišlja netočne tvrdnje (laži), ne zna ni lake zadatke poput ovog: Posao je počeo 1.7.2023. u 23:00. Dovršeno je 40% 2.7.2023. u 3:00. U koji datum i vrijeme će posao biti gotov ako je tempo rada uvijek isti?
Pa da vidiš kako ta AI petlja, to je u potpunom nesrazmjeru s prašinom koja se diže oko njega. Dobar je za izmišljanje priča i laži, gramatiku, prijevode, ali neke stvari mu stvarno ne idu. Bar ne u ovoj verziji.

Ovi su se prilično ustrtarili da će biti regulirani pa preventivno se sami "reguliraju", a zapravo šutaju limenku niz cestu kao i zelenaši sortiranu plastiku.

Shvaćam. Shvaćaš li ti da i sadržaj i treneri postaju sve manje inteligentni?
To je kao da Koale ide staviti ljude pod kontrolu. Kako će daleko manje inteligentna bića staviti pod kontrolu superinteligenciju? Koja parodija.